Dezamăgire în Casa Iubirii! Radu s-a supărat foc! „Nu am simţit nimic pentru ea!”

casa iubirii live
Dezamăgire în Casa Iubirii! Radu s-a supărat foc! „Nu am simţit nimic pentru ea!”

Ultima ediţie a emisiunii Casa Iubirii a scos la iveală dezamăgirile băieţilor

Casa Iubirii este cel mai nou show matrimonial al postului Kanal D. Andreea Mantea este alături de concurenți, în călătoria lor de a-şi găsi perechea. Show-ul este difuzat în de luni până vineri, de la 10:00 şi 17:00. În weekend poate fi urmărită de la orele 16:00 şi 19:00.

Radu este dezamăgit de concurentele din Casa Iubirii

Citeste si: Iolanda de la Casa iubirii, primele declarații despre Cătălin și Mihai: „M-a blocat”

casa iubirii program

Citeste si: Kinga, la un pas să îl lovească pe Radu. "Am pierdut-o pe bunica mea și asta ține locul ei!"

Radu: „În momentul în care o fată s-a îndreptat către mine să mă cunoască, tot i-am dat frâu liber. Să mă cunoască... Dar, invers... dacă te duci către ele, niciuna nu vrea prea vrea să o poţi cunoaşte.

Aţi înţeles? În afară de Graţiela. A vrut să mă cunoască şi nu am simţit nimic pentru ea. Aia e! Dar în rest, niciuna nu este receptivă pe relaţie.” a comentat Radu într-o discuţie aprinsă cu doi concurenți ai emisiunii Casa Iubirii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Radu: „Tu ai făcut paşi către Natalia.”

Sorin: „Da şi nu a vrut”

Dezamăgirea a fost una mare pentru concurentul Radu, care nu şi-a găsit până acum jumătatea în emisiune.

Dragoş şi-a exprimat părerea despre Maria

casa iubirii 7 iunie 2022

Citeste si: Albert, eliminat din Casa Iubirii, oferă primele declarații! Ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Natalia: „Asta a fost răzbunare. Toată lumea știe”

Sorin: „Dacă eu mă apropiam de Natalia, se concretiza... dacă tu te apropiai de Kinga, atunci... Se concretiza."

Dragoş şi-a exprimat şi el opinia şi... şi-a arăta revolta faţă de Maria. „Mie îmi plac femeile deschise, femeile moderne, solare, luminoase. Nu-mi plac femeile sumbre. Eu sunt foarte curios dacă Maria va mai rămâne în casa asta. Dacă vine un băiat şi o poate „deschide” eu mă înclin în faţa lui.”

a comentat ferm, Dragoş.

Când Radu a păşit în Casa Iubirii, acesta avea dorințe mări. Concurentul a făcut anumite precizări legate de căsătorie. „Căsătoria reprezintă lucrul cel mai de preț. Mi se pare a o decizie uriașă care trebuie luată doar împreună cu persoană potrivită”, spunea Radu la început. În prezent concurentul este dezamăgit de fetele din casă şi speră să găsească persoana potrivită pentru el.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Kinga, la un pas să îl lovească pe Radu. "Am pierdut-o pe bunica mea și asta ține locul ei!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies