Costumul de baie cu care s-a afișat Cristina Șișcanu la plajă, în vacanță. Care a fost reacția urmăritorilor din mediul online. „Măcar un pic să mă bucur și eu.”

Costumul de baie cu care s-a afișat Cristina Șișcanu la plajă, în vacanță. Care a fost reacția urmăritorilor din mediul online. „Măcar un pic să mă bucur și eu.”
Costumul de baie cu care s-a afișat Cristina Șișcanu la plajă, în vacanță. Care a fost reacția urmăritorilor din mediul online. „Măcar un pic să mă bucur și eu.”

Cristina Șișcanu s-a bucurat de momente la plajă, astfel că aceasta a luat costumul de baie și s-a bucurat de soare.

Vacanța s-a prelungit pentru Cristina Șișcanu și Mădălin ionescu, care încă din zilele Paștelui au plecat pentru a se bucura de momente de relaxare la plajă și piscină, iar cei doi nu au ezitat să arate toate momentele bune sau mai puțin bune din vacanța lor. Iubitoare de soare fiind, Cristina Șișcanu a făcut un filmuleț pe rețelele de socializare în care arăta împrejurimile locului în care sunt cazați și soarele irezistibil care a chemat-o la plajă.

Fiind toată lumea la piscină pentru a se bronza, prezentatoarea TV nu a putut să rateze aceste momente și a vrut să se bucure și ea, așa ca luat costumul de baie și s-a așezat direct pe șezlong.  „E absolut superb, o căldură. Mai stau pe aici să ies la piscină, la mare. Toată lumea e la piscină, la plajă. Mă pun un pic la bronzat. Eu nu știu cum fac prognoza meteo.
Ne bronzăm acum, în jumate de oră, cum nu ne-am bronzat toată vacanța. Măcar un pic să mă bucur și eu, nu cred că va ține mai mult vremea asta.”,
a spus Cristina Șișcanu.

Costumul de baie pe care Cristina Șișcanu l-a purtat la plajă

Citește și: Cristina Șișcanu a răbufnit, după ce a fost acuzată că nu l-a crescut pe Filip! „Nu trebuie să mă justific. Eu știu foarte bine ce am trăit și ce trăiesc.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu, mesaj către bărbații care îi comentează ținuta din vacanță. Ce le-a transmis prezentatoarea TV. „Ei apreciază doar paietele, genele false care stau până pe frunte. Nu mai tolerez.”

Chiar dacă aceasta a ales un costum de baie întreg, închis la culoare, modul în care a fost filmată de soțul ei a oferit posibilitatea ca din spate formele acestea să fie mai evidențiate, iar urmăritorii ei nu

trec niciodată cu vederea modul în care ea se îmbracă. Inclusiv la plajă, Cristina Șișcanu a fost comentată, zilele trecute, pe tema sandalelor purtate sau costumelor de baie, spunându-i că merg într-o zonă bătrânicioasă, însă nici cu faptul că mai multă piele a fost lăsată la vedere se pare că nu prea le-a plăcut celor din mediul online. Chiar dacă vedeta nu a spus nimic despre felul în care este îmbrăcată, oameni foarte atenți la modul în care s-a afișat au început să îi lase și câteva comentarii cu privire la ținută. 
“Uuuppsss.... se uită colegii Petrei, părinții lor, mama ta, mama soacră, cumnații tăi ,profesorii școlii unde învață Petra, iubitul Ștefaniei și câtă lume.  Lasă unele lucruri să le vadă doar soțul tău.  E mult prea mult”; “Ești penibila rău ,fără puțin de bun simt.”, au fost doar câteva comentarii lăsate la postare.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cristina Șișcanu, criticată pentru modul în care i-a arătat fiicei sale cum să curețe un ou. “Ce atâta tevătură! Uitați-vă voi în Codul Bunelor Maniere.”

Ți se rupe sufletul! Emily Burghelea, imagini SFÂȘIETOARE de pe patul de spital. A fost rasă în cap și urmează să fie operată. ”Am lacrimi în ochi și aștept”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

ulia Albu, adevărul despre cearta pe care a avut-o în parcarea unui hypermarket: "Dintr-un motiv total stupid". Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Mike

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies