Cristina Șișcanu a răbufnit, după ce a fost acuzată că nu l-a crescut pe Filip! „Nu trebuie să mă justific. Eu știu foarte bine ce am trăit și ce trăiesc.”

Cristina Șișcanu a răbufnit, după ce a fost acuzată că nu l-a crescut pe Filip! „Nu trebuie să mă justific. Eu știu foarte bine ce am trăit și ce trăiesc.”
Cristina Șișcanu a răbufnit, după ce a fost acuzată că nu l-a crescut pe Filip! „Nu trebuie să mă justific. Eu știu foarte bine ce am trăit și ce trăiesc.”

Prezentatoarea TV a spus lucrurilor pe nume cu privire la creșterea lui Filip.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt împreună de mulți ani. Cei doi o au împreună pe Petra, însă din căsnicia anterioară, prezentatorul mai are doi copii: Filip și Ștefania.

Cine l-a crescut cu adevărat pe Filip?

Citește și: Cristina Șișcanu, criticată pentru modul în care i-a arătat fiicei sale cum să curețe un ou. “Ce atâta tevătură! Uitați-vă voi în Codul Bunelor Maniere.”

Cristina Șișcanu, adevărul despre primii ani din căsnicia cu Mădălin Ionescu! Vedeta a vorbit despre Filip
Cristina Șișcanu și Filip[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce problemă au întâmpinat în vacanță Mădălin Ionescu și soția lui, Cristina? „Pe holuri e nebunie. Le aud și rinichii.”

Sătulă de comentariile răutăcioase din mediul online cu privire la creșterea lui Filip, Cristina Șișcanu a spus lucrurilor pe nume pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Deseori în comentariile răutăcioșilor se întâlnește această idee, că Filip rămâne la bunica Irina, că bunica Irina l-a crescut pe Filip. O să vă spun adevărul despre cine l-a crescut pe Filip, de la vârsta de 6 ani, de când l-am preluat eu.

De Filip s-a ocupat tatăl lui și eu, am avut ajutoare, însă bunica Irina este fizic lângă noi, în Otopeni, de vreo 2 ani și jumătate, 3.

Filip acum are 20 de ani. Faceți un calcul. Sunt 17 ani. Eu l-am preluat pe Filip de la vârsta de 5 ani și jumătate. În toți acești 11 ani, Filip a fost crescut de tatăl lui și de mine și am avut alături de noi pe părinții mei care ne-au ajutat. (…) Eu și Mădălin munceam de dimineața până seara, zi de zi, de luni până vineri. Filip și Ștefania mergeau cu noi în vacanțe.
(…) Nu trebuie să mă justific în fața nimănui. Eu știu foarte bine ce am trăit și ce trăiesc, ce înseamnă Filip și Ștefania pentru mine. Noi suntem o familie unită. Dovadă este că eu am amânat aducerea pe lume a unui copil tocmai pentru că mă ocupam de Ștefania și Filip.  (…) Nu știu cum se întâmplă în familiile celor care comentați și jigniți și vi se pare că tot ce mi se întâmplă mie este căzut din cer și că, de fapt, nu există niciun efort și că acești copii au crescut cu aer.

Eu am contribuit la bunăstarea familiei alături de soțul meu, Mădălin. Împreuna am muncit și pentru a avea bani cu ce să crești copiii, am muncit. Mai ales la partea emoțională, de a le crea un cadru emoțional cât se poate de bun, astfel încât să se simtă bine toți.

(...) Filip a fost crescut de bunicii lui cu ajutorul părinților în diverse perioade ale vieții lui.

În primii ani am fost singuri, nu am avut parte de ajutor. Am avut un șofer care îl ducea pe Filip la școală. Încercam să punem toate lucrurile la punct astfel încât să putem să facem față tuturor responsabilităților. De aceea am și amânat să fac un copil, pentru că aveam destul de multe responsabilități față de ceilalți doi copii. Aveam și job. Lucram și eu și Mădălin la o emisiune zilnică și eram ocupați de luni până vineri, de dimineață până seara.
Cu multă iubire, cu multă dragoste am reușit să facem față tuturor provocărilor. Cele care ziceți că vai, sunt eu o prințesă și o divă și nu fac nimic și stau doar prin vacanțe, nu, doamnelor, acesta este rodul pe care îl culeg după foarte mulți ani de muncă, de stres, de efort depus. Stresul și efortul în continuare sunt mână-în-mână
.”, a mărturisit Cristina Șișcanu, în clipul postat pe Facebook.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De ce Filip nu merge în vacanțe cu tatăl său?

Cristina Șișcanu, adevărul despre primii ani din căsnicia cu Mădălin Ionescu! Vedeta a vorbit despre Filip
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, alături de Filip și Petra[Sursa foto: Facebook]

Cristina Șișcanu a explicat și adevăratul motiv pentru care nu îl lau pe Filip în vacanțele lor.

„Faptul că spuneți voi că: ”Plecați nu știu unde și-l lăsați pe Filip la bunica Irina”. Filip are 20 de ani, a fost cu noi peste tot, așa cum a fost și Ștefania în anii precedenți. Acum dacă o chem pe Ștefania să vină cu noi, n-o să vrea, pentru că are iubit. Filip mai vine din când în când. Filip are anumite necesitați, trebuie să aibă condiții foarte bune, Petra se adaptează, Filip nu. Ce aș fi făcut eu acum cu el, într-o zi înnorată? Pentru Filip, vacanțele trebuie să fie și calde și cu toate condițiile de care are el nevoie. Așa că nu mai aruncați cu noroi. Nu mai judecați. Nu mai trageți voi concluzii. Nu mai dați verdicte că știți voi cine l-a crescut pe Filip.”, a mai spus prezentatoarea TV.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum se înțelege Codruța Sanfira cu soacra sa? Valentin Sanfira a spus lucrurilor pe nume! „Trebuie să faci niște chestii ca să simtă nora că are soacră.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies