COVID-19 Olanda: țara se va închide timp de 5 săptămâni

olanda inchidere pandemie
Olanda se va închide timp de 5 săptămâni din cauza pandemiei de coronavirus

Olanda își va închide granițele din cauza pandemiei de coronavirus. Ce a declarat premierul Mark Rutte.

Se vor lua măsuri fără precedent în Olanda. Din cauza pandemiei de coronavirus, țara își închide granițele. Oamenii au scandat și au fluierat, dezaprobând noile restricții impuse.

Olanda își închide granițele

Cetățenii olandezi au trebuit să suporte o veste destul de tristă. Din cauza pandemiei de coronavirus, premierul Mark Rutte a anunțat închiderea granițelor pe o durată de 5 săptămâni. Acest lucru i-a nemulțumit pe oameni, care au scandat împotriva noile măsuri restrictive.

"Olanda se va închide timp de cinci săptămâni”, sunt cuvintele adresată de către premierul Olandei.

Citeste si: COVID-19 România: Ce comună iese din carantină și în ce oraș se prelungesc restricțiile

În timpul declarațiilor lui Mark Rutte, mai mulți protestatari au început să scandeze împotriva sistemului și a măsurilor luate pentru stoparea virusului SARS-CoV-2.

olanda inchisa 5 saptamani pandemie
autoritățile din Olanda au luat măsuri mai stricte pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2[Sursa foto: PixaBay]

„Nu avem de-a face cu o simplă gripă, aşa cum cred oamenii din spatele nostru”, a declarat Mark Rutte. Aceste măsuri sunt cele mai dure dintre cele luate până acum în Olanda. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În luna martie, în Olanda s-a aplicat "izolarea inteligentă", adică au fost închise școlile  și au rămas deschise magazinele.

Citeste si: Lockdown total Lituania, până la 31 ianuarie 2021! Ce restricții a anunțat noul Guvern

Din cauza numărului mare de îmbolnăviri, dar și din cauza deceselor care au ajuns la 10.000, măsurile impuse au trebuit să fie luate.

Granițele se vor putea deschide, cel mai probabil, anul viitor pe 19 ianuarie.

Autoritățile din Olanda le recomandă cetățenilor să fie precauți și în perioada sărbătorilor să primească maximum 2 musafiri pe zi. 

olanda se inchide 5 sapt pandemie
Olanda își va închide granițele din cauza pandemiei de coronavirus[Sursa foto: PixaBay]

Cu excepția supermarketurilor, a farmaciilor și a magazinelor alimentare, se vor închide toate magazinele neesențiale. De asemenea, școlile vor rămâne închise.

Muzeele, cinematografele, sălile de spectacole şi sălile de sport, precum şi grădinile zoologice vor fi închise, conform celor declarate de Mark Rutte.

Premierul Mark Rutte i-a sfătuit pe cetățeni să reducă vizitele în această perioadă, pe cât posibil, dar și să evite deplasările în străinătate, acolo unde se pot îmbolnăvi foarte ușor.

Măsurile drastice luate în Olanda vor ajuta la limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

 

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Medicul Mihai Craiu, despre închiderea școlilor: „Copiii mici transmit de două ori mai puțin SARS-CoV-2”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies