„Cred că așa a vrut Dumnezeu cu toate care mi s-au întâmplat! Și până la urmă a fost mai bine așa și pentru mine, și pentru Irina, și pentru Monica!” Motivul pentru care fiica lui Irinel Columbeanu nu își dorește să se întoarcă în țară

„Cred că așa a vrut Dumnezeu cu toate care mi s-au întâmplat! Și până la urmă a fost mai bine așa și pentru mine, și pentru Irina, și pentru Monica!” Motivul pentru care fiica lui Irinel Columbeanu nu își dorește să se întoarcă în țară
„Cred că așa a vrut Dumnezeu cu toate care mi s-au întâmplat! Și până la urmă a fost mai bine așa și pentru mine, și pentru Irina, și pentru Monica!” Motivul pentru care fiica lui Irinel Columbeanu nu își dorește să se întoarcă în țară

Irinel Columbeanu a luat o decizie surprinzătoare și neașteptată în ceea ce privește locuința sa. Într-o apariție în emisiunea online „Fiță cu Adiță", fostul om de afaceri a dezvăluit că a devenit unul dintre locuitorii unui azil de bătrâni de aproximativ 11 zile.

Această schimbare  vine după ce s-a confruntat cu o situație dificilă legată de locuința sa anterioară, unde locuia cu chirie și risca evacuarea.

Citește și: „Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat, să pot să fiu mai liniștit” Irinel Columbeanu a ajuns la azil! Primele declarații ale fostului om de afaceri! A avut parte de o vizită neașteptată

Motivul pentru care fiica lui Irinel Columbeanu nu își dorește să se întoarcă în România

Pentru Irinel Columbeanu, această decizie marchează o schimbare radicală în viața sa. Acesta a menționat că a fost contactat în această perioadă fosta sa soție, Monica Columbeanu, și fiica sa, Irinuca, care locuiesc de ani de zile în America.

Fostul om de afaceri a mărturisit că nu și-a imaginat niciodată că va ajunge să își petreacă bătrânețea într-un azil, mai ales după anii săi de glorie și extravagante pe care i-a trăit în trecut.

Adiță:  „Se spune că în tinerețe nu te gândești la anii ce urmează, anii grei ai bătrâneții. Vă gândeați vreodată că există posibilitatea să ajungeți să locuiți într-un azil?”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Irinel Columbeanu: „ Nu. Nu mi-a trecut prin gând niciodată chestia asta, dar eu nu consider că e vreo decădere sau o problemă, cred că așa a vrut Dumnezeu cu toate care mi s-au întâmplat.

Și până la urmă a fost mai bine așa și pentru mine, și pentru Irina, și pentru Monica.”

„Credeți că se mai întoarce în România? (n.r- fiica lui, Irina)”

Irinel Columbeanu: „Nu cred, deși acum are și ea tot ce trebuie din punct de vedere al actelor, are Green Card. Mi-a zis că nu vrea să se mai întoarcă. S-a pus problema la un moment dat să îmi cumpere ea sau Monica un apartament unde să locuiesc și mi-a zis că nu vrea să se mai întoarcă.

Eu o înțeleg și cred că e normal, având în vedere unde învață și ce învață, e o hotărâre înțeleaptă pe care a luat-o ea. Eu niciodată nu interferez în deciziile ei, o las să le ia singură și sunt de acord cu ea. Știu că e fată deșteaptă și că știe să judece.”, a fost discuția dintre cei doi.

A suferit Irinel Columbeanu din dragoste?

Irinel Columbeanu a subliniat că nu a avut experiențe dureroase în dragoste și că, dacă ar fi avut, ar fi recunoscut acele experiențe. Acesta consideră că este important să nu cauzezi suferință altcuiva într-o relație și să fii sincer de la început.

„Nu am suferit din dragoste, dacă ar fi fost da, v-aș fi spus. Important, zic eu că este, să nu faci pe altcineva să sufere din dragoste.

Eu niciodată nu am amăgit vreo femeie, nu am promis ceva ce nu am putut să țin. Le-am spus tuturor fetelor cu care am început să fiu că eu nu pot să fiu nici mincinos, dar nici credincios. Cred că este cel mai bine să spui de la început ”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Irinel Columbeanu nu-și amintește care a fost cel mai scump cadou pe care l-a oferit unei femei, dar a subliniat că valoarea cadourilor sale consta în faptul că le dădea din inimă. El a respins zvonurile că ar fi luat înapoi cadouri, considerându-le simple povești.

„Nu îmi aduc aminte care a fost cel mai scump cadou pe care i l-am oferit unei femei, dar valoarea lor constă în faptul că erau date din inimă. Au fost povești că am mai luat înapoi cadouri, dar alea au fost povești. Când se spunea că le iau înapoi, a fost un concurs de împrejurări, uneori acele cadouri erau aduse înapoi”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Citește și: „Sunt pe margine prăpastiei.” Cristina Șișcanu trece prin momente grele. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV?



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Am călătorit destul vara asta, am fost în America, am fost și în Spania. Irina s-a făcut atât de mare, mi-a părut atât de bine că am reușit să o văd.” Irinel Columbeanu și-a revăzut fiica după cinci ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies