„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat, să pot să fiu mai liniștit” Irinel Columbeanu a ajuns la azil! Primele declarații ale fostului om de afaceri! A avut parte de o vizită neașteptată

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat, să pot să fiu mai liniștit” Irinel Columbeanu a ajuns la azil! Primele declarații ale fostului om de afaceri! A avut parte de o vizită neașteptată
„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat, să pot să fiu mai liniștit” Irinel Columbeanu a ajuns la azil! Primele declarații ale fostului om de afaceri! A avut parte de o vizită neașteptată

Irinel Columbeanu a luat hotărârea de a sta într-un azil de bătrâni. Cine l-a vizitat pe fostul om de afaceri?

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți milionari de la noi din țară. O prezență cunoscută în showbizul românesc, Irinel Columbeanu s-a făcut cunoscut prin intermediul afacerilor de succes pe care le-a avut de-a lungul vieții, dar și pentru relațiile cu femeile frumoase din showbizul românesc, având o pasiune pentru tinerele domnișoare.

Cu toate acestea, deși de-a lungul vieții s-a bucurat de un succes considerabil, având numeroase proprietăți și terenuri, din cauza unor decizii neînțelepte, afaceristul a ajuns să piardă aproape tot, iar averea lui a scăzut semnificativ, lăsând în urmă cunoscuta vilă de

la Izvorani pentru un apartament în Capitală.

Recent, însă, ajuns la vârsta de 66 de ani, fostul soț al Monicăi Gabor a luat o decizie neașteptată. În acest moment Irinel Columbeanu se află la un azil de bătrâni, același unde și-a petrecut și tatăl său ultimii ani din viață.

În cadrul emisiunii „ Fiță cu Adiță ” afaceristul a făcut declarații despre situația în care se află în prezent.

Irinel Columbeanu s-a mutat la azil

Citește și: „Femeia pe care nu am putut să o uit. Cred că există șanse să reînnodăm relația. Ar mai exista o șansă pentru relația noastră.” Irinel Columbeanu, declarații controversate despre fosta iubită!

Irinel Columbeanu a ajuns la azil! Primele declarații ale fostului om de afaceri! A avut parte de o vizită neașteptată
Irinel Columbeanu la azil [Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Irinel Columbeanu a mărturisit că în urmă cu câteva zile a luat decizia de a se muta la azil, locul unde tatăl său și-a petrecut ultimii ani din viață. Astfel, fostul milionar se simte împăcat cu decizia luată și se bucură că a găsit un loc liniștit unde poate să stea.

Adiță: Astăzi ne aflăm la Fundația Sfântul Ioan, unde domnul Irinel Columbeanu a acceptat să se mute aici și acum de cred că 11 zile locuiește aici, în această fundație .”

Irinel Columbeanu: Da, veneam în fiecare zi să-l vizitez. Îi mai cumpăram câte ceva. Sunt amintiri plăcute pe care le-am avut de aici. Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat, să pot să fiu mai liniștit decât eram unde am stat până acum .”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, vizitat de către fosta lui iubită

Citește și: „M-au întrebat dacă sunt bine. Nu am făcut niciun atac cerebral. Am primit o medicație de la o doamnă doctor psiholog.” Irinel Columbeanu, dezvăluiri neștiute despre problemele sale de sănătate!

Irinel Columbeanu a ajuns la azil! Primele declarații ale fostului om de afaceri! A avut parte de o vizită neașteptată
Irinel Columbeanu[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ajuns la azil, Irinel Columbeanu s-a bucurat de o surpriză semnificativă din partea fostei sale partenere, Oana. Tânăra a decis să îl viziteze pe fostul afacerist, făcându-i o mare bucurie. În ceea ce o privește pe fiica sa, Irina, care acum se află cu mama sa în America, afaceristul a informat-o despre mutarea sa și o așteaptă pe aceasta să-l viziteze.

Irinel Columbeanu: M-a vizitat fosta mea iubită, Oana și sper să mai primesc niște vizite ale unor prieteni .”

Adiță: Cu Irinuca ați vorbit de când sunteți aici? Cu Monica ?”

Irinel Columbeanu: Da, m-a sunat. Și Monica mi-a scris. Am comunicat în acest mod scris și verbal cu amândouă. Știu că sunt aici. Și poate, cine știe, o să mă viziteze ori una, ori cealaltă .”



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Și eu sunt gelos și ea e geloasă. Ea are mai multe motive. Am reușit să facem o familie și am reușit să am un scop.” Puya, declarații sincere despre căsnicia cu Melinda. Cât de mult l-a ajutat soția sa în carieră

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies