“Cred că e însărcinată!” Ultima apariție cu care Simina Loica și-a surprins fanii

simina loica si alex bobicioiu
Ultima apariție cu care Simina Loica și-a surprins fanii

Multe persoane sunt de părere că Simina Loica ar fi însărcinată, după ce Alex Bobicioiu a postat câteva imagini pe contul său de TikTok.

Deși Simina Loica avea o relație destul de frumoasă cu tatăl copilului său, Alex Zănoagă, se pare că vestea a uimit pe toată lumea, odată ce au anunțat că divorțează. Cu toate că motivele acestei decizii nu au ieșit încă la suprafață, Simina Loica pare că este mai fericită ca niciodată alături de noul său partener, Alex Bobicioiu, trăind o adevărată poveste de iubire.

simina loica si alex bobicioiu
Ultima apariție cu care Simina Loica și-a surprins fanii[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Am ridicat tonul la ea”. George Zănoagă, primele declarații după ce a fost acuzat că a agresat-o pe Simina Loica

 

Să fie oare Simina Loica însărcinată

Se pare că nu de mult timp, Alex Bobicioiu , a primit o întrebare cu privire la relația pe care o are cu Simina Loica, ținând cont că nu au mai postat atât de mult ca înainte.

Astfel, pentru a demonstra că relația lor nu s-a încheiat, Alex Bobicioiu a răspuns la respectiva întrebare, printr-un filmuleț cu mai multe fotografii cu Simina Loica, pe care l-a postat pe pagina sa de TikTok. La scurt timp, fanii au observat că aceasta ar avea burtică, motiv pentru care au crezut că este însărcinată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Simina e însărcinată?”, „Este însărcinată Simina, da”, „E însărcinată”, „Cred că e însărcinată”, „E însărcinată sau mi se pare?”, „ E gravidă”, au fost comentariile la filmulețul postat.

Cu toate acestea, subiectul nu a fost încă clarificat de cei doi, până în prezent nefăcând nicio declarație legată de acest subiect.

alex bobicioiu
Ultima apariție cu care Simina Loica și-a surprins fanii[Sursa foto: TikTok]

Citeste si: Cum au fost surprinși Simina Loica și Alex Bobicioiu, după despărțire

 

Ce spune Simina Loica despre o a doua sarcină

Simina Loica este una dintre cele mai îndrăgite foste concurente ale show-ului ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, motiv pentru care deține o adevărată comunitate de fani, pe care îi ține la curent cu evenimentele din viața sa. De această dată, Simina Loica a dorit să răspundă la curiozitățile fanilor săi, moment în care a apărut și întrebarea legată de următorul copilaș, dacă își dorește sau nu, altul.

”Mai vrei un bebe?”,  a fost întrebarea primită de către Simina Loica, răspunzând imediat cu o imagine și cu textul  „Nu!”,  atașat.

simina loica copil
Ultima apariție cu care Simina Loica și-a surprins fanii[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Mai vrei un bebe?” Ce a răspuns Simina Loica, după ce a fost întrebată dacă s-ar mai vedea mama



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Am ridicat tonul la ea”. George Zănoagă, primele declarații după ce a fost acuzat că a agresat-o pe Simina Loica

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies