“Cred că eu timp de o lună de zile am avut hemoragii foarte mari!” Gina Pistol a trecut prin clipe grele, chiar la începutul sarcinii

“Cred că eu timp de o lună de zile am avut hemoragii foarte mari!” Gina Pistol a trecut prin clipe grele, chiar la începutul sarcinii
“Cred că eu timp de o lună de zile am avut hemoragii foarte mari!” Gina Pistol a trecut prin clipe grele, chiar la începutul sarcinii

În urmă cu doi ani, Gina Pistol și Smiley, deveneau părinți pentru prima dată, însă nu se așteptau să treacă prin momente grele.

Deși în prezent, Gina Pistol și Smiley se bucură de faptul că sunt părinți, începutul acestei frumoase minuni, avea să îi dea puțin peste cap. În ciuda faptului că Gina Pistol primise din partea medicilor, doar 0.01 șanse de a rămâne însărcinată, aceasta credea că nu o să devină niciodată mamă.

 

Clipele grele pe care le-a trăit Gina Pistol la începutul sarcinii

Cu toate acestea, miracolul a avut loc, însă primul trimestru de sarcină a fost unul greu. Se pare că mai bine de o lună, Gina Pistol a avut hemoragii și a fost nevoită să stea mai mult în pat, pentru a nu pierde sarcina.

„Un lucru care s-a întâmplat în primul trimestru de sarcină, când părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată, a fost foarte urât.

Cred că eu timp de o lună de zile am avut hemoragii foarte mari și nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de doi litri de apă, trebuia să stau doar la pat și exista riscul să pierd sarcina. Cum să îi spun eu mamei mele: Mama știi sunt însărcinată, dar știi nu te bucura că s-ar putea ca la un moment dat…cum să îi spun eu mamei mele.

Adică așteptam să trec de hopul acesta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții. Și pentru că mergeam foarte des la doctor să fac analize, să fac ecografie, cineva a văzut și a anunțat presa și așa ne-au sunat ai noștri: E adevărat? Și ce putem să le spun că nu știam nimic.”,  a declarat Gina Pistol, în cadrul podcast-ului „Fain și simplu”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

gina pistol varsta
Gina Pistol a trecut prin clipe grele, chiar la începutul sarcinii[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Cu Laura Cosoi nu ai vrut!” Smiley, luat la rost de internauți. Cum au reacționat fanii la vestea că artistul se căsătorește cu Gina Pistol?

 

Cum a aflat Gina Pistol că este însărcinată

Atât Smiley, cât și Gina Pistol au fost surprinși odată ce au aflat minunata veste legată de sarcină, în special pentru că medicii îi dăduseră doar 0,1 șanse ca aceasta să poată rămâne însărcinată. Din cauza modului în care se simțea, Gina Pistol credea că se pregătește de menopauză, însa minunea a avut loc, iar vestea a fost mai mult decât binevenită. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am descoperit că aveam șanse 0,1 să rămân însărcinată. Am vorbit cu Andrei despre asta și am zis că dacă ne dorim foarte mult un copil înfiem un copil. Mi-a fost greu să accept că nu o să am un copil. Ne-am luat un weekend liber și am mers la munte. Și în mașină eram atât de fericită pentru nimicul din jurul meu și am început să plâng.

Simțeam că trăiesc, îmi era dor. A doua zi îi povestesc lui Andrei că am trăit ceva ciudat și a început să facă mișto de mine. Nu am mai trăit asta niciodată, dar am simțit că universul era în pântecele mele. Nu am mai simțit asta niciodată!

M-am întors la filmări, eu am crezut că sunt la premenopauza pentru că aveam bufeuri, nu îmi era bine. Am corelat și vârsta și credeam că mă pregătesc de menopauză. Și, de fapt, eu eram însărcinată”, a mai spus Gina Pisto l.

gina pistol smiley
Gina Pistol a trecut prin clipe grele, chiar la începutul sarcinii[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Dar a fost binevenit ca în sfârșit să închid și eu gura lumii.” Gina Pistol este în culmea fericirii, de când a primit inelul de logodnă mult visat! Bijuteria l-a costat o sumă colosală pe Smiley



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Eu sunt mai vulcanică așa... să nu zic nebună.” Gina Pistol a vrut să se despartă de Smiley!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies