„Cred că trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe.” Ce a mărturisit Anamaria Prodan, după ce a aflat de situația lui Irinel Columbeanu

„Cred că trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe.” Ce a mărturisit Anamaria Prodan, după ce a aflat de situația lui Irinel Columbeanu
„Cred că trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe.” Ce a mărturisit Anamaria Prodan, după ce a aflat de situația lui Irinel Columbeanu

Vestea că Irinel Columbeanu a fost internat într-un azil i-a șocat pe mulți și a generat reacții diverse din partea publicului. Printre cei care au comentat această situație se află și Anamaria Prodan, care a dorit să-și exprime opinia cu privire la starea actuală a fostului soț al Monicăi Gabor.

Când a primit vestea că Irinel Columbeanu a fost plasat într-un azil, Anamaria Prodan și-a exprimat punctul de vedere cu privire la această situație inedită.

Citește și: „Învingătoarele!” Anamaria Prodan și Dana Roba, întâlnire de gradul 0! Imaginea postată de impresară în mediul online a stârnit numeroase reacții

Citește și: „E prima dată când fac. Am mai mâncat odată făcuți de un coleg și am cerut rețeta.” Gabriela Cristea a împărtășit rețeta ei de covrigi. Prezentatoarea TV este o adevărată gospodină

Ce a mărturisit Anamaria Prodan, după ce a aflat de situația lui Irinel Columbeanu

 Aceasta  a subliniat că fostul om de afaceri ar fi trebuit să acorde o atenție mai mare planificării viitorului său, mai ales în perioada când dispunea de resurse financiare semnificative.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Anamaria Prodan a dezvăluit că ea însăși adoptă această filosofie de viață. Ea a mărturisit că, deja din acest moment, planifică cu grijă și înțelepciune viitorul ei, având în vedere momentul în care va ajunge la o vârstă înaintată. Pentru ea, aceasta este o strategie esențială pentru a se asigura că va beneficia de un trai confortabil și lipsit de griji în ultimii ani ai vieții.

„Eu sunt cumva om de fotbal, nu prea ştiu ce să vorbesc de mondenităţi că nu mă uit decât la fotbal.

Am auzit că Irinel Columbeanu este într-un azil. Îmi pare foarte rău, eu îl ştiu de foarte mulţi ani. Eu cred că oamenii în viaţă trebuie să se gândească cumva să îşi aşeze bătrâneţea. Să nu apuce vreodată să depindă de cineva. Eu sunt femeie şi spun din punct de vedere al unei femei, nu aş depinde niciodată de un bărbat, sau de un prieten, sau să mă gândesc că cineva cândva mă va ajuta.
Nu. Cred că trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”,
a spus Anamaria Prodan, pentru  as.ro.

Cum a reacționat Gigi Becali, după ce a aflat de situația lui Irinel Columbeanu

Gigi Becali și-a exprimat regrete privind situația lui Irinel Columbeanu, întrebându-se cum ar putea să-l ajute. El a fost curios cu privire la soarta banilor lui Irinel și a fost șocat de rapiditatea cu care acesta și-a pierdut averea.

Cu toate acestea, Gigi Becali a refuzat să creadă că Irinel nu mai are bani și a subliniat importanța administrării cu grijă a averii. El a menționat că, în viața sa, ar fi avut opțiuni pentru cheltuirea banilor săi, dar a subliniat că știe ce vrea de la viață.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui. Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-odată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn. Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta.

Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea. Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe iahturi sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și iaht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel, îl pot ajuta! Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. – prima soție a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Te iubesc!” Ce imagine a publicat Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare. Postarea a provocat o serie de controverse între cei de acasă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies