Credeai că Ioana Tufaru e săracă "lipită", dar uite ce bunătăţi are în casă! A deschis uşa frigiderului pentru reporteri! Vezi imagini cu garsoniera femeii!

Credeai că Ioana Tufaru e săracă
Credeai că Ioana Tufaru e săracă "lipită", dar uite ce bunătăţi are în casă! A deschis uşa frigiderului pentru reporteri! Vezi imagini cu garsoniera femeii!

Ioana Tufaru ne-a arătat ce are în frigider! Uite ce lipseşte rar din casa fiicei Andei Călugăreanu!

Ioana Tufaru şi logodnicul ei nu au o situaţie financiară grozavă. De fapt, fără ocolişuri, fiica Andei Calugăreanu spune că se consideră un om sărac. Ei bine, din puţinul ei şi al partenerului de viaţă, femeia cumpără alimente de calitate şi găteşte mereu pentru fiul ei, dar şi pentru viitorul ei soţ.

 

Ioana Tufaru ne-a arătat ce are în frigider! "Eu mă satur foarte repede de când mi-a pus domnul doctor inel în stomac"

Protagonista noastră ne-a arătat că este o gospodină desăvârşită şi a mărturisit că ea găteşte mereu sarmale şi salată boeuf, nu doar de Sărbători.

Citeste si: Scene halucinante la Pipera! Ioana Tufaru l-a urmărit pe Gigi Becali la biserică şi l-a implorat să o ajute! Doamne, ce s-a întâmplat acolo!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

" Pentru cei care au impresia că nu avem ce să mâncăm sau că lui Luca îi lipseşte ceva, deschidem uşa frigiderului, să vedeţi că avem de toate. Nu suntem bogaţi, dar mâncarea gătită de obicei de Sărbători lipseşte rar din casa noastră. Avem sarmale, salată boeuf, cârnaţi, prăjituri, mezeluri, dulciuri. E plin frigiderul, dar cel mai mult mănâncă Luca şi Ionuţ, că eu mă satur foarte repede de când mi-a pus domnul doctor inel în stomac", a declarat Ioana.

Citeste si: Ioana Tufaru a slăbit 75 de kilograme: "Parcă plutesc"

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Credeai că Ioana Tufaru locuieşte într-o garsonieră sărăcăcioasă? Ei bine, o să rămâi fără cuvinte! Imagini exclusive din casa pe care Gigi Becali i-a dăruit-o femeii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies