Criminala de la metrou suferea de o boala psihica. Cum s-a manifestat in cazul ei, omorand o tanara de 25 de ani: "schimbare brusca de personalitate"

Criminala de la metrou suferea de o boala psihica. Cum s-a manifestat in cazul ei, omorand o tanara de 25 de ani:
Criminala de la metrou suferea de o boala psihica. Cum s-a manifestat in cazul ei, omorand o tanara de 25 de ani: "schimbare brusca de personalitate"

Femeia care a împins-o pe tânăra de 25 de ani în faţa metroului, marţi seară, la Dristor, a fost audiată ore în şir, însă deocamdată nu se cunosc motivele care au determinat-o să comită acest gest halucinant.

Se pare că la audieri, femeia a fost incoerentă şi n-a putut să-i lămurească pe anchetatori. Deocamdată, se crede ca are probleme psihice.

Când vine vorba de sănătatea mintală, linia dintre normal şi anormal e foarte subţire. Iată cum îţi dai seama dacă cineva suferă de o boală psihică.

Bolile psihice, greu de depistat

Când cineva aude voci care nu există, e clar că acea persoană are o problemă psihică.

Însă de multe ori, simptomele nu sunt atat de evidente şi numai un specialist poate spune dacă ele fac parte din normalitate sau nu. Totuşi, unele semne îţi pot da de gândit, chiar dacă nu eşti psihiatru.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este tânăra de 25 de ani care a fost împinsă în faţa metroului!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies