Criminala de la metrou suferea de o boala psihica. Cum s-a manifestat in cazul ei, omorand o tanara de 25 de ani: "schimbare brusca de personalitate"

Criminala de la metrou suferea de o boala psihica. Cum s-a manifestat in cazul ei, omorand o tanara de 25 de ani:
Criminala de la metrou suferea de o boala psihica. Cum s-a manifestat in cazul ei, omorand o tanara de 25 de ani: "schimbare brusca de personalitate"

Femeia care a împins-o pe tânăra de 25 de ani în faţa metroului, marţi seară, la Dristor, a fost audiată ore în şir, însă deocamdată nu se cunosc motivele care au determinat-o să comită acest gest halucinant.

Cine este criminala de la metrou

Criminala de la metrou a fost retinuta. Femeia se numeste Magdalena Serban si a fost depistata de politisti in zona magazinului Unirea. Potrivit sursei citate, Magdalena ar fi tot din Craiova, precum victima sa.

Femeia- in varsta de 36 de ani- a fost prinsa de politisti ai Brigazii de Politie Transport Public Bucuresti in noaptea de marti spre miercuri si dusa la sediul Directiei Generale de Politie Bucuresti. Ea a fost identificata in baza imaginilor de pe camerele video din metrou. Politia a transmis apoi semnalmentale acesteia, cerand si sprijinul populatiei pentru gasirea ei, a anuntat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

O tanara in varsta de 25 de ani a murit marti seara, in statia de metrou Dristor, dupa ce a cazut in fata unei garnituri de metrou, initial suspectandu-se ca a fost vorba despre o sinucidere.

Politia Capitalei a anuntat, dupa cateva ore, ca tanara a fost de fapt impinsa de o alta femeie si a facut publice imagini cu ea.

Femeia incercase un gest similar in statia Costin Georgian, cu putin timp inainte, cand a impins o alta tanara, dar aceasta nu a patit nimic. Conform Politiei, cea care a fost prima tinta agresiunii a facut reclamatie in jurul orei 20:00.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cine este tânăra de 25 de ani care a fost împinsă în faţa metroului!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies