Cristi Brancu a explicat de ce își ține copilul departe de online și de rețelele de socializare. “Nu am să înțeleg niciodată de ce în această zonă de online există atâta ură gratuită.”

Cristi Brancu a explicat de ce  își ține copilul departe de online și de rețelele de socializare. “Nu am să înțeleg niciodată de ce în această zonă de online există atâta ură gratuită.”
Cristi Brancu a explicat de ce își ține copilul departe de online și de rețelele de socializare. “Nu am să înțeleg niciodată de ce în această zonă de online există atâta ură gratuită.”

Motivul pentru care Cristi Brancu își ține fiul departe de online.

Cristi Brancu, cunoscutul jurnalist, cu o viață permanentă în lumina reflectoarelor, a povestit, în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo, despre motivele pentru care ține departe fiul de mediul online, deoarece nu înțelege de unde atât de multă răutate gratuită în oameni. Acesta a mai mărturisit și faptul că unii oameni sunt de părere că părinții cu anumite apariții televizate fac în așa fel încât să fie responsabili de reușitele copiilor lor, însă încearcă să îi facă pe ceilalți să înțeleagă că un părinte nu poate deține capacitățile copilului. 

“Am încercat. Am eliminat tot mai mult interacțiunea cu băiatul online, pentru că lumea, dacă vede un copil, în general, ura pe care a simțit-o fata lui Măruță, am simțit-o și noi într-o oarecare măsură și l-am ținut departe de comentarii, le-am tăiat cumva. Nu am să înțeleg niciodată de ce în această zonă de online există atâta ură gratuită. Eu am trecut prin chestia asta, chiar am trecut legat de băiat.
A câștigat un concurs și s-au trezit… Nici nu am știut că se duce. De asta și spun anumite situații că mulțumită unei anumite doamne profesoare a învățat mai mult matematică și atunci eu i-am spus: “tati, eu nu pot să fiu la test în locul tău. Te descurci, înseamnă că ai reținut ceva”. Degeaba “tati, ce mă fac? sau mami, ce mă fac?”,
a povestit Cristi Brancu.

Cristi Brancu îți ține fiul departe de lumea rețelelelor de socializare

Citește și: Cristi Brancu, despre începutul său în carieră! Prezentatorul TV căra lăzi de bere pentru colegii săi: „Toate lucrurile alea ne-au făcut ceea ce suntem. Trebuie să crești. Meseria asta se fură.”

Cristi Brancu, soția și copilul
Cristi Brancu, soția și copilul[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cristi Brancu, îndrăgostit de Oana Turcu la fel ca în prima zi! Prezentatorul TV a făcut dezvăluiri emoționante despre soția sa: „Nimeni nu m-a iubit cât mă iubește ea.”

Cristi Brancu a povestit cum în cazul unui concurs la care fiul său a fost, s-au auzit mai multe vorbe cum că premiul a fost cumpărat, iar copilul seamănă foarte bine cu părinții săi, de aceea are un simț profund al dreptății, iar atunci când vede ceva ce îi displace, imediat spune cu voce tare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

“A plătit, a făcut ceva, a manevrat.”

El nu înțelege cum e treaba asta și nu doar asta, este un copil care seamănă cu taică-su, dar tatăl a învățat să fie diplomat, nu mai spun de mama lui, Oana, cu un profund simț al dreptății. Adică dacă e nedrept, de ce e nedrept. Se poate duce într-un loc și dacă vede ceva, el spune. Noi îi spunem, “stai, tati, că nu e așa, că se supără lumea, că lumea este într-un fel, că trebuie să fim diplomați.”
Dincolo de treaba asta, în zona de online sunt foarte multe vieți care nu s-au derulat poate așa cum ar fi trebuit să se deruleze, aspirațiile nu s-au împlinit, iar atunci când îl vede pe unul care vine și povestește ceva, dar blând, citește copilul meu… De ce spui chestia asta? Păi pentru că poate ar trebui să citim un pic?”,
a mai spus Cristi Brancu.

Cristi Brancu și soția
Cristi Brancu și soția[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cristi Brancu, despre cum a arătat nunta lui făcută în Ierusalim. “Ne-am dus și am făcut o petrecere pe plajă la Tel-Aviv.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies