Cristian Comănici a confirmat despărțirea de Mariana de la Puterea Dragostei: "Aș vrea să rămânem prieteni"

cristian comanici declaratii
Cristian Comănici spune că și-ar dori să rămână prieten cu Mariana

Cristian Comănici spune că nu mai este într-o relație cu Mariana, însă și-ar dori să rămână prieteni. Ce a declarat celebrul concurent de la Puterea Dragostei?

Cristian Comănici de la Puterea Dragostei a confirmat faptul că între el și Mariana nu a mai rămas decât o simplă prietenie care, speră concurentul, va dura mult timp de acum înainte.

Cristian Comănici a confirmat despărțirea de Mariana de la Puterea Dragostei

Cristian Comănici a mărturisit că motivul pentru care Mariana nu și-a mai dorit o relație cu el a fost pentru că faimoasa concurentă dorește pe cineva mai apropiat de vârsta ei.

Sunt fericit că am cunoscut-o. Aș vrea să rămânem prieteni. Pot spune că am încercat. Nu a fost un cuplu în adevăratul sens al cuvântului.

Citeste si: Roxana Vancea va fi mamă de băiat? „Sunt 70% șanse…”

cristian comanici si mariana puterea dragostei cuplu
Cristian Comănici a confirmat despărțirea de Mariana[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nu am plutit pe aceeași linie niciodată. Mariana cred că a pornit cu gândul că nu vrea să formeze un cuplu cu cineva mai mic decât ea. Îi doresc tot binele. Ea dorește să își facă o familie. Am înțeles acest lucru.

Eu eram gata să îmi fac o familie, dar nu cred că m-a crezut cu adevărat. Cu siguranță va veni și o fată pentru mine cu care să îmi fac o relație.

Citeste si: Cine este Antonio Pican, iubitul cântăreței Bibi

Eu nu am fost niciodată bărbatul potrivit pentru ea. Nu o mai iubesc. O apreciez enorm. Este un prieten apropiat, dar nu am fost și nu vom putea fi niciodată pe aceeași linie”, a declarat Cristian Comănici.

cristian comanici despre mariana
Cristian Comănici recunoaște că Mariana își dorește un partener mai mare decât ea[Sursa foto: wowbiz.ro]

Cât despre relația dintre George și Mădălina, Cristian Comănici a confirmat că cei doi s-au certat, însă lucrurile vor reveni pe făgașul normal cât de curând.

S-au certat, dar la două zile s-au împăcat. Sunt chestii normale, ca în orice cuplu. S-au iubit încă de la început. Au simțit că sunt unul pentru celălalt. Mă bucur pentru ei. Sunt sigur că vor face și copii”, a spus Cristian Comănici despre foștii colegi de la Puterea Dragostei care au avut mici divergențe în ultimele zile și nu au mai fost văzuți în aceleași poze.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Nicole Cherry va deveni mămică în curând? Artista și-a pus fanii pe gânduri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies