Cristian Comănici, mărturisiri despre unul dintre concurenții din Casa Puterea Dragostei! „Ar fi căsătorit în Italia și are un copil!" Aflați cum va reacționa concurentul, SÂMBĂTĂ, 12 iunie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Cristian Comănici, mărturisiri șocante despre unul dintre concurenții din Casa Puterea Dragostei! „Ar fi căsătorit în Italia și are un copil!
Cristian Comănici, mărturisiri despre unul dintre concurenții din Casa Puterea Dragostei! „Ar fi căsătorit în Italia și are un copil!" Aflați cum va reacționa concurentul, SÂMBĂTĂ, 12 iunie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Noi conflicte izbucnesc în ediția de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei. Stați cu ochii pe Kanal D pentru a afla deznodământul!

Sfârșitul de săptâmână îi prinde în tensiune pe concurenții din Casa Puterea Dragostei, întrucât noi conflicte vor izbucni ca urmare a unor mărturisiri șocante.

Vineri, Aya a pornit șirul conflictelor, acuzându-l pe Marinescu de falsitate. Aceasta afirmă că relația sa cu Maria ar fi numai de fațadă și că gesturile tandre pe care le face față de ea sunt numai pentru a sensibiliza publicul.

Aya a mai adăugat că, în realitate, lui Marinescu i-ar fi scârbă de iubita sa.

Cristian Comănici, mărturisiri șocante despre unul dintre concurenții din Casa Puterea Dragostei! „Ar fi căsătorit în Italia și are un copil!"

Citeste si: Bianca Comănici revine la Puterea dragostei! Vestea i-a bucurat pe toți fanii

Cristian Comanici, dezvăluiri șocante! „Ar fi căsătorit în Italia și are un copil!"

Certurile din Casa Puterea Dragostei continuă în ediția de sâmbătă, întrucât vor apărea noi disensiuni între Adelina și Irina, mărul discordiei fiind chiar Paul, pe care ambele fete își doresc să îl cunoască mai bine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Nu ma bag in aceasta cearta penibila! Imi pare rau! Nu ma injosesc!", spune Radu.

Alexandra și Maria sunt din nou la cuțite, aruncându-și cuvinte grele, întrucât cea din urmă nu mai suportă atacurile colegei sale. Alexandra a afirmat în repetate rânduri că Maria și Marinescu joacă un rol, cuplul lor fiind, după părerea ei, doar de fațadă.

Cristian Comănici, mărturisiri șocante despre unul dintre concurenții din Casa Puterea Dragostei! „Ar fi căsătorit în Italia și are un copil!"

Citeste si: Cristian Comănici a confirmat despărțirea de Mariana de la Puterea Dragostei: "Aș vrea să rămânem prieteni"

Cristian Comănici va încinge spiritele pe final cu o veste-bombă. Acesta afirmă sus și tare că Marius ar fi, în realitate, căsătorit și că ar avea și un copil. Marius a început să râdă în urma acuzațiilor, spunând că nu este adevărat nimic din ceea ce a afirmat Cristian Comănici.

Citeste si: Bogdan Mocanu a plecat cu iubita misterioasă în vacanță

„Înainte de episod am primit niste mesaje, cum că Marius ar fi casatorit in Italia si are un copil!",  spune Cristian Comănici.

Urmăriți astăzi, începând cu orele 16:00 și 19:00, o nouă ediție incendiară marca Puterea Dragostei și aflați care va fi deznodământul în cazul conflictelor izbucnite în ultimele zile!

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies