Cristian Jitaru, între Mona și Berna de la Puterea dragostei: „Nici nu mă interesează”

Jitaru
Jitaru a fost iubitul Monei pentru cateva luni

Fostul concurent de la Puterea dragostei a aflat că Berna îl place și că și-ar dori să fie cu el. Cum a reacționat.

Cristian Jitaru de la Puterea dragostei se află pus într-o situație neașteptată. Fostul iubit al Monei susține că Berna și-ar dori o relație cu el și că l-a căutat de mai multe ori.

Deși mulți spun că fostul concurent de la Puterea dragostei a căutat-o pe Berna pentru a forma un cuplu cu ea, se pare că realitatea e alta. Invitat la o emisiune Tv, Cristian Jitaru a dezvăluit că nu o vede pe Berna mai mult decât o prietenă și că nu are sentimente romantice pentru ea.

În trecut, Cristian Jitaru recunoaște că a plăcut-o pe Berna, dar că lucrurile s-au schimbat, însă, se pare că Berna are acum sentimente pentru el și că își dorește mai mult decât o relație de amiciție.

Citeste si: Mama Geta, declarații despre fostul soț și iubita acestuia: „N-a avut curajul să o aducă la botez”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Nu știu de cine este Berna îndrăgostită și nici nu mă interesează. Ideea este că ea susține sus și tare că eu aș vrea să am o relație cu ea. Eu vorbeam cu Berna ca amici și ea a venit aici să spună că eu o plac. Eu nu voiam să am o relație cu ea, ea trecea printr-o despărțire. Berna și Mona se cunosc. Eu nu aș putea să fac asta.

Păi nu are cum să vină aici să spună că mie îmi place de ea și că am încercat o relație cu ea. Nici pe departe, nici măcar nu am încercat acest lucru", a declarat Cristian Jitaru.

Berna
Berna a format un cuplu cu Philip[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Alexandra de la Puterea Dragostei este însărcinată? "I-am dat o veste şi tocmai de aceea consider că cel mai bine este să facă ce îşi doreşte"

Cristian Jitaru, alături de Mona pentru a se opera

Cât despre Mona, Cristian Jitaru recunoaște faptul că aceasta i-a cerut bani pentru implanturi mamare și, de dragul relației pe care au avut-o, a ajutat-o.

,,Ea m-a căutat, nu m-am oferit eu. Ideea e că după ce m-a căutat, am răspuns cu un da prietenesc, nu aveam cum să nu o ajut", a spus Cristian Jitaru în cadrul aceluiași interviu TV.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies