Cristian Jitaru și Mona s-au împăcat? Fostul concurent de la Puterea dragostei a spus tot adevărul: „Îi este dor de mine”

Cristian Jitaru și Mona s-au împăcat?
Cristian Jitaru și Mona s-au împăcat?

Cei doi foști concurenți de la Puterea dragostei continuă să țină legătura! Ultima declarație făcută de Jitaru scoate la iveală tot adevărul!

Cristian Jitarul și Mona Stoian au fost concurenți la Puterea dragostei, iar relația celor doi părea că merge mai bine ca niciodată, dar lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu se aștepta. După doar 10 luni, cei doi și-au spus adio, iar despărțirea a fost dureroasă pentru amândoi, căci la mijloc erau încă sentimente puternice. Fanii tinerilor își doresc o împăcare, însă ei au declarat de mai multe ori că nu există șanse să se întoarcă din drum. 

Citeste si: Gabriela Prisăcariu a postat prima fotografie cu fiul ei! Comentariul lui Dani Oțil i-a lăsat mască pe fani: „Nu e al meu...”

Cristian Jitaru și Mona s-au împăcat?
Cristian Jitaru și Mona s-au împăcat?[Sursa foto: Instagram]

Cristian Jitaru și Mona țin legătura după separare!

Invitat în platoul unei emisiune TV, Cristian Jitaru a făcut noi dezvăluiri despre relația actuală cu Mona, fosta lui iubită. Se pare că fata l-a căutat cu un scop anume, însă a scăpat un detaliu care i-a lăsat mască pe toți!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cei doi au plecat la braț din casa dragostei și la un moment dat s-au și mutat împreună, moment în care au adoptat un animal de companie, mai exact o pisicuță pe care au găsit-o abandonată pe stradă, în timpul unei vacanțe. Felina era pentru ei ca un copil, o iubeau mult, însă la momentul despărțirii a rămas la Cristian Jitaru, care după o perioadă a și pierdut-o.

Citeste si: Viviana Sposub sare în ajutorul lui George Burcea: „George nu este un agresor!”

Cristian Jitaru, despre o posibilă împăcare cu Mona
Cristian Jitaru, despre o posibilă împăcare cu Mona[Sursa foto: Captură YouTube]

Activ pe rețelele de socializare, tânărul posta foarte des imagini cu pisica, însă după o vreme nu a mai făcut acest lucru, iar Mona a sesizat imediat. Și-a făcut curaj și l-a întrebat ce s-a întâmplat cu animalul de companie, iar de aici discuția a degenerat până în punctul în care Mona i-a mărturisit fostului ei partener de viață că-i duce dorul. 

În emisiune, Cristian Jitaru a fost întrebat dacă mai există șanse de împăcare după ultima lor discuție, însă tânărul nu a oferit un răspuns concret:  „Da, am pierdut pisica. Mona ma mai întreba la o săptămână-doua ce face pisica, iar de curând i-am dat vestea trista ca nu mai este. Era un pui, îl găsisem la mare. Cred ca e la cineva în casa. Mi a scris Mona și mi a zis ca nu am mai pus niciun story cu pisica, iar asa am anuntat-o ca am pierdut-o.(...)

Din vorbă în vorbă, a spus ca ii este dor de mine",  a dezvăluit Cristian Jitaru la un post de televiziune. 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Andreea Mantea, dezvăluiri uluitoare despre sarcină: "Eram în țară când am simțit și am știut eu"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies