Cristian Marinescu de la „Puterea Dragostei” o acuză pe Mariana: „Ți-au luat permisul pentru...”

mariana puterea dragostei acuzatii
Mariana a fost acuzată că ar fi condus beată

Scandalurile în casa „Puterea Dragostei” nu se mai opresc! De data aceasta protagoniștii sunt Cristian Marinescu și Mariana.

Cristian Marinescu de la „Puterea Dragostei” o atacă dur pe Mariana și spune că tânăra a urcat beată la volan, iar din pricina aceasta, superba concurentă are permisul suspendat. De celalaltă parte, șatena de la "Puterea Dragostei" se apără și spune că nu a avut permis de conducere și, implicit, acesta nu avea cum să fie suspendat. 

Cristian Marinescu de la „Puterea Dragostei”, atac dur la adresa Marianei

Cristian Marinescu, unul dintre cei mai bine văzuți concurenți de la „Puterea Dragostei”  dorește cu orice preț s-o detroneze pe Mariana, cea care a făcut-o pe Andreea să-și dorească să părăsească emisiunea. Motivele de ceartă dintre cei doi sunt evidente, mai ales că din cauza Marianei, Cristian Marinescu și Andreea s-au văzut obligați să se despartă, deși abia începuseră o frumoasă poveste de dragoste.

mariana puterea dragostei
Mariana reușește să se apere de atacurile lui Marinescu[Sursa foto: Instagram Mariana Danilenco]

Cel mai apreciat concurent al show-ului "Puterea Dragostei", Cristian Marinescu, o acuză fără probe pe Mariana, și susține că aceasta ar fi condus beată.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: George a sărutat-o cu foc pe Mădălina! Imagini inedite ale momentului!

„Ți-au luat permisul pentru alcool”, au fost cuvintele spuse de Marinescu.

Totuși, Mariana nu se lasă mai prejos și se apără de atacurile colegului ei de platou: „El aruncă cu vorbe și toată lumea o să creadă asta. El vine și spune despre mine lucrurile astea… Eu dacă vin în casa asta cu ceva o să vin cu lucruri adevărate, nu cu lucruri false.

El mi-a zis că mi-au luat carnetul de la băutură. Păi cum să mi-l ia dacă nici măcar nu îl am?”, a declarat aceasta.

Citeste si: Surpriză în lumea muzicală! Liviu Teodorescu a cerut-o pe iubita lui în căsătorie. Ce modalitate inedită a ales cântărețul!

Se pare că Marinescu nu vrea totuși să spună de unde știe că Mariana ar fi avut permisul suspendat din cauza consumului de alcool.

Totuși, acesta mărturisește că una dintre colegele fetei. care este la momentul actual în casa iubirii, i-a destăinuit acest secret.

mariana concurenta puterea dragostei
Mariana neagă tot ce spune Marinescu[Sursa foto: Instagram Mariana Danilenco]

Mariana nu se lasă doborâtă de atacurile colegului ei și continuă să fie o fire veselă și zâmbitoare, așa cum și-a obișnuit până acum publicul, dar și fanii care o urmăresc pe continurile de socializare.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Andreea și Cristian Marinescu s-au despărțit! "Dacă vine altă fată, eu o să te susțin..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies