Livian de la Puterea dragostei, atac devastator la adresa Biancăi: „N-au alte cuvinte în vocabular”

Livian de la Puterea dragostei
Livian de la Puterea dragostei despre Bianca

Fostul concurent de la Puterea dragostei nu o slăbește deloc pe fosta sa iubită. Ce a transmis, după ce a văzut live-ul cu Bianca, Manuela, Simina și Ella.

La doar câteva zile după ce Bianca Comănici a apărut alături de Manuela, Simina și Ella, Livian a dezvăluit ce a simțit atunci când a văzut acest live.

Timp de mai multe luni, cele patru foste concurente ale emisiunii Puterea dragostei nu s-au văzut și nu și-au vorbit, însă au lăsat neînțelegerile în urmă și au participat împreună la „Totul despre Puterea dragostei by Cornelia Ionescu”, unde au vorbit despre relația lor.

Citeste si: Marius de la „Puterea Dragostei”, declarații sincere despre despărțirea de Andreea Pirui: „Cererea în căsătorie a fost tot din impuls"

Bianca, Manuela și Simina
Bianca, Manuela și Simina la Wownews[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Livian de la Puterea dragostei a dezvăluit că a urmărit cu interes live-u l în care a apărut fosta sa iubită.

„Am văzut live-ul, văzut e mult spus...Am auzit de live. Au trecut trei luni de la competiție, trei luni de când s-a terminat competiția și unii oameni n-au alte cuvinte în vocabular. Asta e mult spus, chiar și cuvintele astea pe care le au în vocabular și la care fac eu referință nu și le pot exprima ca lumea pentru că nu au lexic verbal, n-au cursivitate în vorbire, nu au, nu au...”,

a declarat Livian de la Puterea dragostei.

Ce spune Livian despre despărțirea lui Marius și a Andreei Pirui

În plus, Livian a dezvăluit în cadrul live-ului său că a avut dreptate în legătură cu prieteniile care s-au format în timpul emisiunii. În plus, fostul concurent susține că a știut că relația dintre Andreea Pirui și Marius nu va rezista, la fel cum s-a întâmplat și cu Berna și Philip.

Citeste si: Berna de la “Puterea Dragostei”, adevărul despre despărțirea de Philip: ,,Cineva trebuia să aibă grijă de mine"

„De trei luni aceleași subiecte! Nu știu cum mai urmărește lumea, cum mai e curioasă lumea de câștigători. Am ieșit de pe flancul cu fosta relație, acum iar sunt băgat pe flancul cu fostele prietenii. Care prietenii? Eu am zis că nu există prietenii! Eu am zis că cutare cu Pirui n-au nicio treabă, cum ies afară din casa Puterea dragostei, cum se despart.

Așa a fost! Când am zis celălalt cuplu, stânga pe stânga, dreapta pe dreapta...Ați zis că-s ipocrit! Uitați că ipocritul are dreptate. Au zis de mine că sunt cu două fețe, dar am fost cel mai drept om. N-am dat dovadă de inimă rece, n-am dat dovadă de perversitate, n-am dat dovadă de nimic”, a mai spus Livian în live-ul de pe Youtube.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Berna de la “Puterea Dragostei”, adevărul despre despărțirea de Philip: ,,Cineva trebuia să aibă grijă de mine"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies