Cristian Marinescu de la "Puterea Dragostei" s-a filmat dezbrăcat!

cristian marinescu concurent puterea dragostei
Cristian Marinescu reușește să-și surprindă din nou fanii

Cristian Marinescu de la "Puterea Dragostei" a făcut show în camera roșie, alături de Delia, dar se pare că nu a fost prima oară când concurentul s-a dezbrăcat la TV!

Cristian Marinescu de la "Puterea Dragostei" și-a ținut fanii în suspans atunci când a intrat în camera roșie împreună cu Delia și s-a dezbrăcat. De altfel, recent, s-a aflat că Marinescu nu este la prima scenă de acest gen, ținând cont de dezinvoltura cu care tânărul de la „Puterea Dragostei” și-a dat jos din articolele vestimentare.

Cristian Marinescu de la "Puterea Dragostei" s-a mai dezbrăcat la TV

Pentru Cristian Marinescu de la "Puterea Dragostei" a devenit o obișnuință să se dezbrace la TV atunci când este alături de o fată frumoasă. Atunci când Delia l-a invitat pe Marinescu în camera roșie, cei doi le-au oferit telespectatorilor un show de neuitat. Cei doi au dansat destul de senzual, iar la un moment dat concurentul și-a dat tricoul jos.

Citeste si: Raluca Pastramă ar fi cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe! Divorțul celor doi se complică

Se pare că pentru Cristian Marinescu această practică este deja obișnuită. Concurentul a mai fost văzut la bustul gol stând în preajma unei femei, dar acum ceva timp, într-o altă emisune. În show-ul difuzat de o altă televiziune, Marinescu apare dezbrăcat în preajma unei tinere, iar momentul acela a fost urmat de o bătaie între concurentul de la "Puterea Dragostei" și un alt coleg. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

cristian marinescu si aya
Cristian Marinescu a declarat că o place pe Aya[Sursa foto: Facebook]

Deși Marinescu a fost lăudat și apreciat de colegii lui pentru momentele inedite pe care le-a avut alături de Delia, femeile din competiție nu au fost atât de încântate. Aya, cea pe care Cristian Marinescu a declarat că o place, a rămas profund dezamăgită de concurent și s-a decis că nu îi va mai acorda nicio șansă.

Citeste si: Țările în care femeile sunt obligate să facă armata. Cum arată viața lor

Chiar dacă cel mai iubit concurent al show-ului "Puterea Dragostei" declara că ar vrea să încerce o relație cu Aya, șansele i-au scăzut după momentele cu Delia.

cristian marinescu de la puterea dragostei
Cristian Marinescu este cel mai apreciat concurent al show-ului[Sursa foto: Facebook]

Cei doi au dansat foarte provocator și chiar s-au atins, semn că se poate continua cu o relație frumosă, la un moment dat.

Cristian Marinescu de la "Puterea Dragostei" este foarte apreciat de fani pe rețelele de socializare și asta se vede din toate comentariile de susținere pe care le primește zilnic.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Prima reacție a Biancăi Comănici, după ce Livian de la Puterea dragostei a bătut-o pe Florentina: „Pur și simplu era...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies