Cristian Marinescu, gest neașteptat la reîntâlnirea cu Maria, fosta lui iubită: „A venit șefa ta, te-ai dus, gata!”

Cristian Marinescu, gest neașteptat la reîntâlnirea cu Maria
Cristian Marinescu, gest neașteptat la reîntâlnirea cu Maria

Cristian Marinescu și Maria s-au reîntâlnit în platoul emisiunii Puterea Dragostei! Care au fost primele lor reacții

Cristian Marinescu nu s-a așteptat o clipă la ceea ce urma să se întâmple! Maria, fosta lui iubită, a pășit din nou pragul casei din Turcia, iar reacția tânărului a fost de-a dreptul uimitoare, astfel că ceilalți concurenți nu s-au putut abține și au izbucnit în hohote de râs. Cristian Marinescu s-a schimbat total la față când a văzut-o pe frumoasa blondină în platoul show-ului matrimonial. 

Citeste si: Marinescu și Maria au revenit la Puterea Dragostei! Cum a decurs reîntâlnirea celor doi foști iubiți: „Șefa ta tot eu rămân!”

Cristian Marinescu, gest neașteptat la reîntâlnirea cu Maria
Cristian Marinescu, gest neașteptat la reîntâlnirea cu Maria[Sursa foto: Instagram]

Cristian Marinescu, gest neașteptat la reîntâlnirea cu Maria

Maria, fosta lui parteneră, a pășit în platoul Puterea dragostei, iar reacția lui Cristian Marinescu i-a amuzat copios pe ceilalți concurenți. Tânărul s-a aruncat de pe canapea în momentul în care și-a dat seama despre cine este vorba, gest care i-a făcut pe colegii lui să înceapă cu micile glimițe tăioase.

„A venit șefa ta, te-ai dus, gata! Vino aici, Marie, să râdem de el! Ce relație aveți voi doi, mah?”, a spus Radu, unul dintre dintre cei mai

constroversați concurenți din acest sezon, evident amuzat de reacția lui Marinescu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Am emoții ca și când aș fi prima dată în casă…Daca vrei, putem merge în grădină, să vorbim!”, i-a spus Maria lui Gelu, la Puterea Dragostei.

După scena făcută de Cristian Marinescu, apele s-au mai liniștit, iar blondina l-a pupat pe obraz pe fostul partener, ca între doi amici.

Ulterior, Maria a recunoscut că a ales să se reîntoarcă în casa dragostei pentru Gelu, pe care îl plăcea și în sezonul trei, și nu pentru Marinescu. 

„Eu eram îndrăgostită de Gelu din sezonul 3, nu vin eu după tine…”, a mai spus Maria.

Citeste si: Ricardo de la Puterea dragostei, primele detalii despre noua lui iubită. Tânăra misterioasă i-a cunoscut deja părinții: „ Mama e înnebunită după ea!”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cristian Marinescu, gest neașteptat la reîntâlnirea cu Maria
Cristian Marinescu, gest neașteptat la reîntâlnirea cu Maria[Sursa foto: Captură YouTube]

Maria, replică neașteptată la adresa lui Marinescu

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a ținut să precizeze, în fața tuturor, că are de gând să rămână pentru mai mult timp în emisiune, iar acest lucru a enervat-o la maxim pe Maria, cea care i-a fost parteneră.

Maria nu s-a ferit să îi dea o replică tăioasă tânărului, lăsându-i pe toți mască: „ Oricâte gagici ai avea pe aici, șefa ta tot eu rămân.

Oricine ar fi aici care nu te cunoaște poate să creadă vrăjeala ta, eu nu", a spus fosta concurentă a show-ului matrimonial de la Kanal D.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Iacob Duțu, declarație de dragoste pentru Bianca Comănici! Concurentul de la Puterea dragostei vrea să părăsească emisiunea pentru ea

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies