Cristian și Mădălina Daminuță s-au împăcat? Ce spune soția celebrului fotbalist: „Ne-a prins bine separarea!”

Cristian și Mădălina Daminuță s-au împăcat? Ce spune soția celebrului fotbalist: „Ne-a prins bine separarea!”
Cristian și Mădălina Daminuță s-au împăcat? Ce spune soția celebrului fotbalist: „Ne-a prins bine separarea!”

Cristian Daminuță anunța luna trecută că s-a despărțit de soția lui, dar iată că situația a luat o altă întorsătură! Care este relația dintre cei doi acum

În august, Cristian Daminuță și-a anunțat separarea de femeia care l-a făcut pentru prima oară tată, dar se pare că timpul le-a rezolvat neînțelegerile și acum se afișează din nou împreună. Mădălina, soția acestuia, a dezvăluit în cadrul unei emisiuni televizate că se află în proces de împăcare, iar acum așteaptă faptele și dovezile de iubire ale acestuia. 

Citeste si: Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei s-au despărțit! Cine a spus pentru prima oară „Adio!”

Cei doi și-au adresat replici grele în public de-a lungul timpului și părea că relația dintre ei nu va mai fi niciodată la fel, dar iată că dragostea a învins și de data aceasta. Potrivit ultimelor declarații, amândoi încearcă să repare tot ce au stricat, mai ales că acum a apărut pe lume și unicul lor copil.

„Suntem în proces de împăcare. Ne-am întors acasă.

Ne-a prins bine separare, ne-am dat seama de multe lucruri și sa sperăm că tot raul spre bine. Aștept fapte de la soțul meu", a mărturisit soția celebrului fotbalist în cadrul unei emisiuni tv.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Neînțelegeri în noul sezon Puterea dragostei! Radu o acuză pe Adriana că are iubit în afara casei: „Altele au deja gagic acasă și au intrat aici!”

Se pare că cei doi au dat semne de împăcare înainte de anunțul public, asta pentru că amândoi au fost văzuți distrându-se împreună într-un club de fițe din Timișoara. Mai mult, Cristian Daminuță a postat o fotografie pe rețelele de socializare din același club unde a fost prezentă și Mădălina, cea care l-a făcut tătic pentru prima dată.

Cristian și Mădălina s-au împăcat!
Cristian și Mădălina s-au împăcat![Sursa foto: Instagram]

Cristian Daminuță și Mădălina s-au despărțit înainte de cununie

Marele eveniment a fost pregătit până la ultimul detaliu, după cum spunea chiar celebrul fotbalist, dar lucrurile s-au complicat între timp. Acesta a făcut declarații în ceea ce privește organizarea nunții, spunând că totul era pregătit, inclusiv rochia de mireasă, hainele copilului și locația.

Citeste si: Mari și Robert de la Puterea dragostei anunță data botezului! Când se va întâmpla totul

„Noi am avut totul stabilit, inclusiv rochia, inclusiv hăinuțele copilului, costumele mele, doar că după cum bine știți și voi, ba avem voie până la două noaptea, ba până la 12, acum ce citim pe Internet și auzim... s-ar putea să vină valul IV”, povestea Cristian Daminuță la acel moment.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Albert Oprea de la Survivor a dezvăluit motivele despărțirii de Simona Hapciuc! „A fost o mică ceartă între noi…” EXCLUSIV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies