Ce dorință și-a îndeplinit Cristina Spătar. Unde se duce împreună cu copiii ei

cristina spatar
Cristina Spătar

Acum câțiva ani, Cristina Spătar a divorțat de Alin Ionescu. De atunci, vedeta a trecut prin perioade dificile. Acum, trăiește o adevărată poveste, deoarece a reușit să își îndeplinească cel mai mare vis.

Artista și-a cumpărat o locuință, în locul de unde fostul ei soț a alungat-o.

Cristina Spătar a trecut prin momente dificile

cristina spatar s a mutat
Unde s-a mutat Cristina Spătar[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „O mare greșeală”. Claudia Puican s-a dezbrăcat în direct! Ce a spus soțul ei, Armin Nicoară

Vedeta a suferit foarte mult după despărțirea de partenerul ei, cu care era împreună din anul 2008.

În 2016, Alin și-a alungat soția și copiii din casă, pentru a se muta alături de amanta lui, care i-a devenit ulterior soție. Cristina a trecut printr-o perioadă foarte dură, fiind nevoită să se mute într-un apartament destul de modest, din Capitală. Cântăreața a dus-o foarte greu din punct de vedere financiar, mai ales în perioada pandemiei.

Cristina Spătar și-a cumpărat casă, în locul de unde a fost gonită

cristina spatar iubit
Cristina Spătar [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „E nevoie de voință” Cum a reușit Daniel Buzdugan să slăbească

Cu toate acestea, Cristina a muncit foarte mult pentru visul ei și pentru a își îmbunătăți situația financiară. În această toamnă, vedeta urmează să se mute alături de copiii ei, într-o nouă casă, cumpărată din forțele proprii.

Locuința va fi chiar în comuna unde a locuit în trecut, alături de fostul ei soț. Acesta a fost cel mai mare vis al artistei, de a își achiziționa o casă. Chiar de ziua ei, Cristina a semnat actele. În prezent, casa nu este gata, dar frumoasa femeie speră să termine cu pregătirile, până în luna octombrie.

De ce a ales Cristina Spătar să se mute

cristina spatar copii
Cristina Spătar [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Sunt cea mai mare cheltuitoare din familie”. La ce vârstă a câștigat chef Patrizia Paglieri primii săi bani

Artista a povestit că mutarea va fi foarte benefică pentru copii. Micuții se vor bucura de curte, dar și de faptul că sunt familiarizați cu locul. De asemenea, Cristina a mărturisit că și bunicii copiilor se află în aceeași zonă.

„Chiar de ziua mea, pe 17 Iunie, am semnat contractul cu dezvoltatorul. Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis! De abia aștept să iau copiii să ne mutăm. Casa e tot în Crevedia-Buftea, acolo unde copiii au și locuit. Au bunicii acolo, verișorii, o să fie foarte fericiți acolo  .   Casa am luat-o la roșu. Mai am de făcut unele lucruri, dar estimez că, în septembrie-octombrie, ne vom muta în casă nouă”, a declarat Cristina Spătar.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„E nevoie de voință” Cum a reușit Daniel Buzdugan să slăbească

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies