Cristina Ciobănașu, anunț cu lacrimi în ochi: „Nu a mai rezistat”

Cristina Ciobanasu
Cristina Ciobanasu a dezvaluit moartea animalului sau de companie

Ce s-a întâmplat cu frumoasa actriță, la un an de la despărțirea de Vlad Gherman. Cristina a deci să le spună totul fanilor.

Cristina Ciobănașu trăiește cele mai grele momente din viața sa, la doar câteva zile după ce s-a speculat că s-a despărțit de iubitul său.

Fosta iubită a lui Gherman i-a anunțat pe urmăritorii săi ce s-a întâmplat în viața sa în ultima perioadă în viața sa. Cristina Ciobănașu a dezvăluit că și-a pierdut câinele alături de care a copilărit, iar această veste pur și simplu a devastat-o.

Cu lacrimi în ochi, Cristina Ciobănașu a povestit despre moartea unei ființe dragi ei. Este vorba despre un cățel din rasa Golden Retriever, alături de care a copilărit. Animalul de companie deja împlinise 14 ani, iar organismul său nu a mai rezistat, iar moartea a fost un moment extrem de greu pentru toată familia.

Cristina Ciobanasu
Cristina Ciobanasu, anunt despre animalul sau de companie[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cristina Ciobănașu s-a despărțit de Alexandru Mureșan? „Nu am avut o perioadă extraordinară”


Frumoasa actriță a vorbit despre tristul eveniment care a reunit întreaga familie. În plus, aceasta a dezvăluit că nu este singurul lucru greu prin care a trecut în ultima vreme, dar că nu este pregătită pentru moment să spună despre ce este vorba.

Citeste si: Cristina Ciobănașu a făcut anunțul cu lacrimi în ochi: „Din păcate nu a mai rezistat”. Actrița este îngenuncheată de durere

„De curând am pierdut Golden Retriever-ul alături de care am copilărit, Tonca. Avea 14 ani și ceva și, din păcate, era foarte bolnăvioară, nu a mai rezistat. Ar mai fi o veste tristă, dar nu sunt capabilă acum s-o împărtășesc”, le-a mărturisit Cristina Ciobănașu fanilor ei, cu ochii în lacrimi.

Cristina Ciobănașu și familia ei au primit un cadou

Însă, pentru Cristina Ciobănașu și pentru cei dragi ei, destinul a lucrat, iar în familia lor a apărut un cățeluș care să îi ajute să treacă prin aceste momente dificile.

Citeste si: Vlad Gherman, aspru criticat după ce s-a afișat din nou cu Cristina Ciobănașu: „Nu o deranjează pe Oana???”

„O veste fericită este că avem un nou membru în familia de animăluțe, un puiuț de Golden Retriever, care a apărut ca prin minune. Ne-a zis cineva de el și ne-am gândit că așa a fost să fie”, a mai explicat actrița.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies