Cristina Ciobănașu s-a despărțit de Alexandru Mureșan? „Nu am avut o perioadă extraordinară”

Cristina Ciobanasu
Cristina Ciobanasu, anunt despre viata sa

Ce anunț a făcut Cristina Ciobănașu, după zile întregi în care nu a fost deloc activă pe rețelele de socializare.

Cristina Ciobănașu a reușit să îi pună pe fanii săi pe gânduri. După nouă ani de relație cu Vlad Gherman, frumoasa actriță a anunțat anul trecut că cei doi au luat-o pe drumuri diferite, iar la câteva luni distanță, aceasta a început o relație cu Alex Mureșan.

Deși toți se așteptau ca lucrurile să fie serioase între cei doi, ultimul anunț al Cristinei Ciobănașu a reușit să îi pună pe toți pe gânduri.

Actrița susține că acum este bine, însă va spune în curând și ce se întâmplă cu adevărat în viața sa și că va vorbi și despre veștile mai puțin bune.

Citeste si: Vlad Gherman, aspru criticat după ce s-a afișat din nou cu Cristina Ciobănașu: „Nu o deranjează pe Oana???”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mulți s-au gândit la varianta că fosta iubită a lui Vlad Gherman s-a despărțit de iubitul său, mai ales că nu au mai fost văzuți de mult timp împreună, însă Cristina Ciobănașu nu a confirmat acest lucru, așa că rămâne de văzut ce s-a întâmplat, cu adevărat:

Cristina Ciobanasu
Cristina Ciobanasu si iubitul[Sursa foto: Instagram]


„Nu am mai vorbit de mult pe stories, îmi pare rău. Nu am avut o perioadă extraordinară în ultima vreme, dar sunt mai bine(...)
Voiam să văd ce faceți voi, să vă spun că sunt în continuare aici chiar dacă nu am mai postat atât de mult. Voi face curând un Q&A, să mai discutăm una alta, să vă dau veștile bune și cele mai puțin bune și cam atât”, a dezvăluit Cristina Ciobănașu pe Instagram.

Citeste si: Cristina Ciobănașu este însărcinată? Cum a apărut vedeta în public

Vlad Gherman s-a mutat cu Oana Moșneagu

Vlad Gherman si Oana Mosneagu
Vlad Gherman si Oana Mosneagu s-au mutat impreuna[Sursa foto: Instagram]

Între timp, Vlad Gherman trăiește cele mai frumoase momente din viața sa, după ce a confirmat că se iubește cu colega sa de platou, Oana Moșneagu. Cei doi formează un cuplu din toamna anului trecut, iar de curând au decis să facă un nou pas în relația lor și s-au mutat împreună, semn că este vorba despre o relație extrem de serioasă.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies