Cristina Ciobănașu este însărcinată? Cum a apărut vedeta în public

Cristina Ciobanasu
Cristina Ciobanasu iubeste din nou

Fanii cred că actrița Cristina Ciobănașu este însărcinată. Cum a apărut frumoasa vedetă în public, în urmă cu puțin timp.

Veste neașteptată în showbiz-ul românesc! La un an de la despărțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu ar fi dat de înțeles pe rețelele de socializare că este însărcinată pentru prima dată.

De câteva luni, Cristina Ciobănașu formează un cuplu cu Alexandru Mureșan, alături de care pare că este extrem de fericită. Cei doi nu se feresc să își exprime sentimentele în public, după ce în primele luni de relație au decis să fie discreți, mai ales deoarece Cristina Ciobănașu tocmai ieșise dintr-o relație de nouă ani de zile cu Vlad Gherman.

Acum, Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan sunt mult mai relaxați și nu ezită să posteze imagini romantice împreună, semn că relația lor merge din ce în ce mai bine.

Citeste si: Vlad Gherman, dezvăluire neașteptată despre Cristina Ciobănașu: „Nu o să se schimbe niciodată”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Pentru că sunt deja de câteva luni împreună și este o relație serioasă, fanii actriței așteaptă cu mare nerăbdare noi vești de la cei doi, fie că este vorba de o căsătorie sau, de ce nu, chiar de o sarcină.

Atunci când a postat zilele trecute o fotografie în care poartă un palton larg, unii s-au gândit că frumoasa Cristina Ciobănașu are ceva de ascuns și că nu este pregătită să împărtășească acest lucru cu publicul.

Citeste si: Cristina Ciobănașu este însărcinată? Ce detaliu au observat fanii actriței: „Așa rău se vede burtica?!”

„Cred că ești însărcinată”, a scris unul dintre fani în secțiunea de comentarii, dar Cristina Ciobănașu nu s-a grăbit să îi răspundă clar la această afirmație.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cristina Ciobanasu insarcinata
Cristina Ciobanasu este insarcinata?[Sursa foto: Instagram]

Vlad Gherman s-a mutat cu Oana Moșneagu

De cealaltă parte, Vlad Gherman a anunțat o mare schimbare în viața sa. Actorul a dezvăluit că s-a mutat cu iubita sa, Oana Moșneagu. Înainte de a face acest pas, Vlad a ținut să îi mulțumească și Cristinei, pentru toți anii frumoși petrecuți împreună:

„Thank you for the journey! Pentru toată călătoria aceasta frumoasă.

A fost un rollercoaster emoțional. M-a ajutat să mă dezvolt pe foarte multe planuri. O apreciez și o respect foarte mult, chestia asta nu o să se schimbe niciodată. Am avut atâția ani frumoși, atâtea vacanțe împreună, îi mulțumesc pentru toată călătoria asta care m-a făcut bărbatul în devenire de astăzi. Bărbatul care se clădește și pe baza relației pe care am avut-o cu Cris”, a spus Vlad Gherman, potrivit CaTine.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum mănâncă Rocsana Marcu rasolul în centrul Dubaiului? "Mmm, nu există ceva mai bun decât atât!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies