Cristina Ciobănașu este însărcinată? Ce detaliu au observat fanii actriței: „Așa rău se vede burtica?!”

Cristina Ciobănașu este însărcinată?
Cristina Ciobănașu este însărcinată?

Vedeta a publicat o fotografie pe rețelele de socializare, iar fanii au observat imediat un detaliu mai puțin obișnuit!

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară! Ani de zile a format un cuplu cu Vlad Gherman, bărbatul alături de care toți se așteptau să își întemeieze o familie, însă destinul a avut alte planuri pentru cei doi. Ei s-au despărțit la începutul acestui an și cu toate că mulți se așteptau să se împace la un moment dat, lucrurile au fost clare încă de la început: nu mai există cale de întoarcere.

Actrița a declarat în nenumărate rânduri că nu se va mai împăca cu Vlad Gherman și chiar așa a fost. Acum, tânăra se iubește cu Alexandru Mureșan, cel care îi aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi.

Citeste si: Victor Slav, noi detalii despre relația cu iubita lui, Selina: „Este un model de femeie!”

Cristina Ciobănașu este însărcinată?
Cristina Ciobănașu este însărcinată?[Sursa foto: Instagram]

Cristina Ciobănașu este însărcinată?

Actrița este foarte activă pe rețelele de socializare, astfel că postează foarte des fotografii cu ea și cu Alexandru Mureșan, însă ultima poză i-a pus pe gânduri pe fani. O burtică ușor ieșită în afară, despre care mulți au presupus din start că ar fi de gravidă. Cristina Ciobănașu a reacționat imediat și le-a explicat tuturor despre ce este vorba.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Rachel Riley a devenit mămică pentru a doua oară! Vedeta a dezvăluit și numele bebelușului

Cristina Ciobănașu
Cristina Ciobănașu[Sursa foto: Instagram]

Vedeta mărturisește că nu este vorba despre o sarcină, ci doar de câteva kilograme în plus pe care speră că le va da jos cât mai repede posibil. Cristina le-a explicat fanilor că în ultima perioadă de timp nu a mai ținut cont de dietă și a mâncat tot ce vrut, însă acum este foarte hotărâtă să își schimbe radical stilul de viață, prin sport și o alimentație sănătoasă!

„Mă uitam acum prin ce mesaje mi-ați mai trimis și m-a întrebat cineva dacă sunt însărcinată. Ei bine, nu! Nu, nu sunt însărcinată, doar în ultima vreme am mai luat niște kilogram în plus pentru că nu am mai avut grijă la alimentație și de aceea m-am și apucat de sport pentru că mi-e foarte greu să am grijă la alimentație și m-am gândit că măcar sport să facă dacă nu pot să am grijă de ce mănânc. 

Ce să fac dacă îmi place mâncarea!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Roxana Vancea, noi detalii despre botezul copilului ei! Cine sunt nașii bebelușului

Cristina Ciobănașu
Cristina Ciobănașu[Sursa foto: Instagram]

Acum mai e cum mai e, dar mai încolo când o să înaintez în vârstă ce o să mai zic!? Că nu mai am scuză. Da, deci nu sunt însărcinată! Așa rău se vede burica?!? Gata, ne punem pe treabă, sport pe pâine!” , a spus Cristina Ciobănașu pe contul său de Instagram.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Codruț de la Puterea dragostei se iubește cu o concurentă din noul sezon: „Ne gândim amândoi la o relație”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies