Cristina Cioran, despre cererea în căsătorie de la botezul fiicei sale: „Am avut emoții, am plâns…”

Cristina Cioran, despre cererea în căsătorie de la botezul fiicei sale
Cristina Cioran, despre cererea în căsătorie de la botezul fiicei sale

Atât vedeta, cât și invitații de la botezul fiicei sale au asistat la o cerere în căsătorie de-a dreptul emoționantă! Ce spune actrița despre acest moment?

Cristina Cioran și partenerul ei de viață, Alexandru Dobrescu, și-au botezat fetița în weekend-ul care tocmai ce a trecut. Slujba a fost ținută de un preot care le este și foarte bun prieten și pe care actrița l-a cunoscut cu mai mulți ani în urmă. Toți cei prezenți la petrecerea organizată în cinstea micuței Ema au avut parte de o surpriză de proporții, căci au asistat la o cerere în căsătorie de-a dreptul emoționantă!

Citeste si: Cristina Cioran nu își dorește să se mărite cu tatăl copilului ei. Ce a dezvăluit vedeta: „Nu avem în plan așa ceva”

Cristina Cioran: „Am avut emoții, am plâns toată slujba”

Actrița și-a botezat copilul în weekend și a recunoscut că nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, astfel că a plâns aproape toată slujba. Micuța Ema, fata ei, a fost foarte liniștită, după cum povestește vedeta.

„Eu am avut emoții, am plâns toată slujba, copilul meu era botezat. Am fost la preotul Vasile Ioană, prietenul meu foarte bun pe care l-am cunoscut la TV, la biserica de la Arhitectură. A ținut o slujbă foarte frumoasă, mi-am dorit mult să ajung la el. Nu a plâns (n.r. Ema) nici atunci când a băgat-o în cristelniță.", a declarat Cristina Cioran, pentru impact.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cristina Cioran și fiica sa, de urgență la spital după ce au fost testate pozitiv COVID! În ce stare se află acum micuța

Cristina Cioran, despre cererea în căsătorie de la botezul fiicei sale
Cristina Cioran, despre cererea în căsătorie de la botezul fiicei sale[Sursa foto: Instagram]

Cristina Cioran: „Și-a cerut în căsătorie iubita”

La evenimentul pe care cu toții l-au așteptat cu sufletul la gură a avut loc o cerere în căsătorie, moment de-a dreptul emoționant despre care Cristina Cioran povestește cu mare drag.

Actrița a mărturisit că nașii fetiței sale s-au logodit în acea seară, la petrecere.

„Petrecerea a fost la un local din Floreasca.

Inițial am zis că facem ceva mai restrâns, dar avem prieteni mulți. Au fost în jur de 80 de persoane. Fetița a stat până seara târziu. Apoi a luat-o mama.

Am rămas noi să ne distrăm, am avut un DJ extraordinar, s-a dansat toată noaptea, a fost o petrecere reușită.

Am avut și o cerere în căsătorie în timpul petrecerii, nașul de botez, Andrei, și-a cerut în căsătorie iubita, pe Andra. Am prins și ploaie, dar a fost superb.", a adăugat Cristina Cioran, pentru sursa amintită.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Vlăduța Lupău, noi detalii despre nuntă și botez: „Reluăm toate pregătirile cu petrecerea”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies