Cristina Ich a fost cerută de soție: „Este exact cum mi-am imaginat”

Cristina Ich a fost cerută de soție: „Este exact cum mi-am imaginat”
Cristina Ich a fost cerută de soție: „Este exact cum mi-am imaginat”

La nici o lună de când a devenit mamă, Cristina Ich a primit un inel superb de la iubitul ei.

După ce a născut, Cristina Ich a avut parte de o surpriză de zile mari. Regina Instagramului a fost cerută de soție de tatăl copilului său, Alex Pițurcă.

Cristina a primit un inel de logodnă de la fostul fotbalist și este în culmea fericii pentru că va forma o familie cu bătbatul iubit.

Alex Pițurcă i-a dăruit iubitei sale un inel superb, iar Cristina l-a afișat mândră pe rețelele de socializare.

Cristina și Alex au devenit părinți de băiețel la sfârșitul lunii octombrie. Cei doi au un băiețel perfect sănătos, pe care l-au numit Noah Alexandru.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cristina Ich, momente cumplite după naștere: „Am avut o săptămână groaznică, nu vorbesc”

Citeste si: Războiul gravidelor celebre! Deea Maxer a desfiinţat-o pe Christina Ich! "Joci rolul "fecioarei"! Vezi de ce a atacat-o atât de dur pe frumoasa vedetă! EXCLUSIV!

Citeste si: Cristina Ich este însărcinată, dar nu s-a lăsat de țigări. Toate mămicile o judecă

Citeste si: Cristina Ich este însărcinată, dar nu s-a lăsat de țigări. Toate mămicile o judecă

Vedeta le-a transmis un mesaj fanilor săi: „O să revin, eu nu sunt bine, dar bebeluşul este perfect şi este exact cum mi-am imaginat! O adevărată provocare recuperarea mea, dar eu sunt Ich şi ştiu că voi fi bine.

Câtă suferinţă poate zace într-o mamă, acum înţeleg cuvântul „mamă” în adevăratul sens al cuvântului”, a fost mesajul transmis de Cristina Ich.

A slăbit 10 kilograme după naștere

Cristina ICH a dezvăluit câte kilograme a slăbit la doar o săptămână după ce l-a născut pe Noah Alexandru. Partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă a vorbit despre momentele delicate din ziua în care a devenit mamă, dar și despre bebelușul ei. “Pot să vă zic că, după ce naști, nu rămâi cu burtă mai deloc. Și mi se văd și primele pătrățele… nu știu cum. Cred că am dat jos – de la spital până aici – 10 kilograme. Sunt bine. Bebelușul ăsta este exact cum mi l-am dorit eu: mănâncă, doarme, mănâncă, doarme, se joacă puțin, doarme. Da… asta sunt eu: cu sânii cât Casa Poporului. Am multe să vă povestesc… Sunt draguță, sunt simpatică? M-am schimbat, am rămas la fel?”, a dezvăluit Christina ICH în timpul unei înregistrări făcute publice.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Războiul gravidelor celebre! Deea Maxer a desfiinţat-o pe Christina Ich! "Joci rolul "fecioarei"! Vezi de ce a atacat-o atât de dur pe frumoasa vedetă! EXCLUSIV!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies