Cristina Mihaela îți propune 5 ținute chic din in

Cristina Mihaela îți propune 5 ținute chic din in
Cristina Mihaela îți propune 5 ținute chic din in

Nu știi cu ce să te mai îmbraci din cauza arșiței? Află ce material să porți pentru a favoriza răcoarea organismului.

Inul a fost dintotdeauna materialul vedetă al sezonului cald. Datorită proprietăților sale miraculoase, inul ajută pielea să respire, astfel ține transpirația la distanță. De asemenea, inul este un material vaporos, care îți oferă confortul de care ai nevoie în zilele toride, și foarte versatil, astfel piesele vestimentare din in sunt ușor de accesorizat.

Atenție însă la supraaccesorizare. Inul este însăși prin textura sa un material prețios, de aceea, putem da greș prin a alege să folosim prea multe bijuterii.

Iată cum putem accesoriza ținutele din in

Dacă alegem să purtăm o rochie lungă din in cu imprimeu din dungi, aceasta se asortează foarte bine cu o pălărie și o geantă din rafie, iar în picioare putem purta o pereche de teniși.

Însă pentru compleurile din in, pentru o accesorizare reușită putem opta pentru o pereche de sandale din satin, dar și pentru o fundă elegantă, din același material, prinsă în păr.

Pentru o ținută office, rochiile din in cu volane sunt alegerea perfectă. Sunt de evitat, însă, tocurile foarte înalte, de aceea, putem opta pentru o pereche de pantofi cu un toc destul de mic. Pentru un aer și mai chic ne putem pune pe cap o bentiță făcută dintr-o eșarfă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cea mai versatilă piesă vestimentară rămâne, însă, salopeta. La această salopeta, Cristina Mihaela a ales ca accesoriu o beretă în stil marinăresc pe care a accesorizat-o cu o broșă.

Citeste si: Elena, marea câștigătoare Bravo, ai stil!: "Nu m-am împrietenit cu nicio concurentă"- Primele declarații după ce a luat premiul cel mare

Citeste si: Celine Dion șochează din nou! Artista a ieșit în costum de baie pe străzile din Paris

Citeste si: Look-ul french este în trend vara asta

Dacă, însă, sunteți fanele tocurilor, țineți minte că espadrilele cu platformă sunt accesoriul ideal pentru ținutele din in. Un alt lucru important pe care trebuie să-l aveți în vedere când alegeți să purtați ținute din in este faptul că acestea trebuie să fie în culori neutre pentru a nu risca să fie prea transparente.

De asemenea, inul este un material care se șifonează foarte ușor, însă toată lumea știe acest lucru, așa că nu vă faceți griji în privința aceasta. 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Iată colecţia spectaculoasă de încălţări a frumoasei Adelina Pestriţu! E incredibil câte perechi are în dressing! EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies