Cristina Șișcanu a făcut o nouă schimbare de look! Reacția neașteptată a soțului ei, Mădălin Ionescu. „Mie nu mi-a plăcut niciodată chestia asta.”

Cristina Șișcanu a făcut o nouă schimbare de look! Reacția neașteptată a soțului ei, Mădălin Ionescu. „Mie nu mi-a plăcut niciodată chestia asta.”
Cristina Șișcanu a făcut o nouă schimbare de look! Reacția neașteptată a soțului ei, Mădălin Ionescu. „Mie nu mi-a plăcut niciodată chestia asta.”

Cristina Șișcanu a făcut o nouă schimbare de look.

Cristina Șișcanu, îndrăgita prezentatoare TV, s-a gândit că are nevoie de o schimbare în viața ei, așa că a pășit salonul coaforului, hotărâtă să mai renunțe din lungimea părului, pentru a putea fi îngrijit mai bine. Odată ajuns acasă, aceasta a dorit validare și din partea membrilor familiei, însă doar Petra, fiica ei cu părul creț, i-a lăudat schimbarea, deoarece Filip și Mădălin nu s-au arătat deloc surprinși de rezultatul părului.

Cristina Șișcanu: Fac o schimbare. Mă tund. Renunț la lungimea părului. Hai să vedem cum iese. E foarte mult păr și vreau să renunț la o parte din el. Ce spui despre noua mea tunsoare? Buclele sunt mai jejere. Nu înțelegeți că mâine nu va mai fi creț?

Mădălin Ionescu: Nu știu ce să zic, n-am încredere.

Cristina Șișcanu: Dar tunsoarea ca lungime și formă?

Mădălin Ionescu: Ca lungime, da.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cristina: Deci nu vă place cu creț, cu valuri. Îmi fac și eu bucle de două ori pe an și atunci voi...

Reacția lui Mădălin Ionescu la schimbarea de look a soției lui

Citește și: Cristina Șișcanu își caută asistentă personală. Ce își dorește vedeta de la posibila angajată? „Sunt și foarte multe activități care nu sunt la vedere.”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cristina Șișcanu tună și fulgeră în mediul online! Vedeta este nemulțumită de comentariile răutăcioase de le rețeta cu pârjoale: „Toate gospodinele au sărit de fund în sus.”

Mădălin a ținut să spună de ce anume nu îi place noua coafură a Cristinei, iar acest lucru nu are legătură cu lungimea părului, ci cu felul în care aceasta și-a coafat părul bucle, soțul ei spunând că una e ca o persoană să fie creață natural și alta este să apeleze la diferite artificii. Cristina Șișcanu s-a arătat foarte mulțimită de rezultat și a ținut să-l convingă ca a doua zi părul va fi drept și că va fi o coafură foarte reușită, iar soțul ei a mai adăugat că așteaptă să vadă rezultatul final.

Mădălin Ionescu: Ascultă-mă un pic. Una e să fie creț natural și atunci e cu totul altceva, iar alta e...Mie nu mi-a plăcut niciodată chestia asta cu sarmale.

Cristina:   Iubitule, tu nu înțelegi, încă o dată îți spun. Nu sunt sarmale. Nu e aceasta coafura finală. Mâine va fi superb părul, pe bune.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cristina Șișcanu tună și fulgeră în mediul online! Vedeta este nemulțumită de comentariile răutăcioase de le rețeta cu pârjoale! „Toate gospodinele au sărit de fund în sus.”

Ți se rupe sufletul! Emily Burghelea, imagini SFÂȘIETOARE de pe patul de spital. A fost rasă în cap și urmează să fie operată. ”Am lacrimi în ochi și aștept”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Fiica lui Liviu Vârciu răspunde criticilor conform cărora trăiește din banii părinților: „Nu frec menta pe TikTok”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies