Cristina Șișcanu a răspuns comentariilor răutăcioase. Ce le transmite celor care îi spun că nu gătește. “Am făcut lucruri mult mai nobile decât o ciorbă.”

Cristina Șișcanu a răspuns comentariilor răutăcioase. Ce le transmite celor care îi spun că nu gătește. “Am făcut lucruri mult mai nobile decât o ciorbă.”
Cristina Șișcanu a răspuns comentariilor răutăcioase. Ce le transmite celor care îi spun că nu gătește. “Am făcut lucruri mult mai nobile decât o ciorbă.”

Cristina Șișcanu a făcut o postare pe rețelele de socializare în care a răspuns celor ce vorbesc despre faptul că nu gătește.

Cristina Șișcanu este mereu activă pe rețele de socializare, iar atunci când are ceva de spus, nu ezită să facă acest lucru. De această dată, prezentatoarea TV a deschis un subiect destul de important pentru ea, mai ales după ce a primit numeroase comentarii cum că ea nu gătește în casă și a explicat motivul pentru care nu face acest lucru. 

“Nu se poate așa ceva.

Cât de rele pot fi unele. Nu doar că sunt rele, sunt și agresive și nici nu gândesc prea bine. Am pus acea postare cu ciorba, dacă nu m-au răstignit că nu am făcut eu ciorba. Eu nu înțeleg ce vreți voi să fac. Să fac pentru că vreți voi? Eu nu fac ciorbă. I-am răspuns unei femei. Dar nu înțeleg, trebuie să fac  pentru că vreți voi? În primul rând, nea’ Nelu când face ciorbă, câștigă bani, eu când fac ciorbă, pierd bani.
Voi nu gândiți un pic? Timpul acela în care aș face o ciorbă, eu mai bine câștig niște bani. Am foarte multe activități, foarte multe proiecte și mai bine câștig bani. Atâta timp cât eu îi am și pe bunici lângă mine care gătesc mâncare în casă, pentru ce să mai gătesc și eu? Doar să mă dau în spectacol și să vă arăt eu vouă că fac ciorbă și sarmale, oale cu mâncăruri? Fac și eu când vreau.
Mai fac rețete pe care le văd pe internet, virale, pentru că sunt curioasă, pentru că mi se face poftă când văd ceva. Sau îmi place mâncare italienească și îmi mai vine să gătesc, dar am recunoscut că nu-mi place să gătesc mâncare pentru prânz, seară, pentru că avem mâncare și de la nea’ Nelu, și de la bunici.”,
a spus Cristina Șișcanu.

Ce le transmite Cristina Șișcanu celor care o critică pentru faptul că nu gătește

Citește și: Rețeta de maioneză fără multe calorii a Cristinei Șișcanu. “Are de cinci ori mai puține calorii. Cât de bine arată și nu mai ai niciun regret.”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu vorbește despre bărbații și femeile care înșală: „Dacă partenerul tău te iubește și e trup și suflet alături de tine, pot să vină 100 de femei perfecte că nu se întâmplă nimic.”

Vedeta TV a mai vorbit și despre toate lucrurile care s-au întâmplat până acum în familie și care nu au fost știute de cei din online, iar în loc să se ocupe de anumite treburi din casă, preferă să își folosească timpul pentru a se ocupa de toate proiectele pe care le are de făcut, mai ales că aceasta primește ajutor de fiecare dată. 

“Care este treaba voastră? Cu siguranță ți-ai crescut copilul cu borcanele.

Cea care mi-a lăsat comentariul acesta, vreau să-ți spun ceva. În primul rând, eu mi-am alăptat copilul până la doi ani și șapte luni. Tu până când ți-ai alăptat copilul? În al doilea rând, cresc un copil de la șase ani, care a necesitat îngrijiri speciale și să nu veniți cu teoria că bunica are grijă. Da, bunica este mai prezentă în viața lui Filip de vreo 2-3 ani, însă până la vârsta de 17 ani a lui Filip, bunica era la Vâlcea.
Îmi găsiți mie defecte sau că sunt leneșă, voi credeți că lucrurile se întâmpla așa, se fac singure, banii curg din ceruri, că soțul meu e vreun milionar sau chestii de genul acesta? Sunt extrem de implicată și în partea financiară a familiei, și în organizarea familiei, în treburile de toate felurile ale familiei, dar, de ce reușesc să am timp și pentru mine, să mă îngrijesc și totuși nu am suficient timp? Pentru că gândesc. Trebuie să gândești. Și vreau să vă mai spun un lucru. Cele care faceți foarte multe munci fizice, gândiți-vă, cu timpul, aceste munci fizice vor fi înlocuiți de roboți și veți rămâne fără activități.

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Așa că mai bine dezvoltați-vă creierul și munciți cu mintea, decât să munciți fizic. E foarte plăcută activitatea fizică pentru corp, doar că sunt într-o etapă a vieții mele când eu am proiecte care se fac cu capul în mod special. Vreți acum să mă apuc să fac ciorbă pentru voi? Dacă aș face ce vreți voi, aș muri de foame. Eu zic să vă vedeți de treabă, să vă faceți voi ciorbele voastre, este foarte frumos. Cele care sunteți pasionate de bucătărie, este o activitate extraordinară de frumoasă, minunată, dar nu mă puneți pe mine la zid. Am făcut de 4-5 ori pentru că nu a fost nevoie. Foarte mulți ani la rând mama a stat cu noi în casă și atunci ne făcea ciorbă pentru că eu munceam foarte mult. Plecam dimineața și mă întorceam seara, Mădălin la fel. Ce treaba aveți voi de câte ori fac ciorbă sau nu? Vă poticniți în niște mărunțișuri care nici nu contează în viață. Am făcut lucruri mult mai nobile decât o ciorbă, pe care voi nu sunteți în stare să le faceți. Și nu zic asta să mă laud, pentru că nu mă interesează validarea voastră, a celor care mă certați. Eu zic să vă potoliți, să trageți aer adânc în piept și să vă gândiți că nu e acesta scopul în viață. Știu că unele dintre voi o să vă întristați foarte mult că toată viața ați făcut ciorbă și altceva nu ați făcut, o să vă dați seama că au trecut anii pe lângă voi.”, a mai spus vedeta TV.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru o zi la serviciu? „Mie îmi plac rochiile cu mânecile supradimensionate, pentru că mi se pare că mânecile acestea accentuează talia!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies