Cristina Șișcanu a vorbit despre divorț, după ce o urmăritoare i-a transmis că vrea să o vadă despărțită. „Vreau să știu ce se întâmplă în psihicul acelei persoane."

Cristina Șișcanu a vorbit despre divorț, după ce o urmăritoare i-a transmis că vrea să o vadă despărțită. „Vreau să știu ce se întâmplă în psihicul acelei persoane.
Cristina Șișcanu a vorbit despre divorț, după ce o urmăritoare i-a transmis că vrea să o vadă despărțită. „Vreau să știu ce se întâmplă în psihicul acelei persoane."

Cristina Șișcanu a tratat subiectul divorțului pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează o familie frumoasă împreună și tocmai acest aspect îi scoate din sărite pe unii urmăritori.

Ce mesaj a primit Cristina Șișcanu cu privire la divorțul de Mădălin Ionescu

Citește și: Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre posibilitatea de a deveni părinți din nou! „Și dacă ne-am întors 3 ești pregătită?”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cristina Șișcanu, criticată pentru că a filmat lenjeria intimă care se afla la uscat împreună cu mai mult e haine. Care a fost reacția prezentatoarei TV: „Câtă înapoiere? Cât primitivism?”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cristina Șișcanu a vorbit despre un subiect foarte delicat, și anume divorțul, după ce o urmăritoare i-a dorit acest lucru prezentatoarei TV.

Care a fost reacția Cristinei.  „Aștept să anunțați divorțul.” Acesta este un comentariu care mi-a atras atenția și încercam să-mi dau seama de ce. Îl vrea doamna respectivă pe soțul meu și de asta așteaptă să anunțăm divorțul, iar ea e sigură că soțul meu ar fi cu ea sau pur și simplu așa vrea ea să ne vadă despărțiți? Eu mă întreb pe mine și vă întreb și pe voi.
De ce și-ar dori cineva divorțul nostru? Cu ce i s-ar îmbunătăți viața dacă noi ne-am despărți? Întrebarea logică e asta. Dacă această întâmplare nu ar avea impact asupra vieții sale. Cu ce îi face mai rău sau mai bine. Nu sunt întrebări pertinente cele de față? Vreau să tratez cu seriozitate acest comentariu pentru că vreau să știu ce se întâmplă în psihicul acelei persoane. Este iarăși îngrozitor să simți așa ceva, să vrei să se întâmple ceva rău cuiva ca tu să te bucuri, mai ales dacă nu ai nimic de câștigat.
Nici dacă ai avea de câștigat ceva de pe un fapt negativ nu e în regulă. Dar mai ales dacă nu ai nimic de câștigat.”,
a spus Cristina Șișcanu.

Ce mesaj îi transmite Cristina Șișcanu femeii care i-a lăsat comentariul

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Cristina a găsit și o explicație pentru cele scrise de doamna respectivă, astfel că aceasta cu siguranță își dorește, din spusele ei, să vadă că și alte persoane suferă, bucurându-se de răul și viața tristă a altora.

„Vreau să facem un exercițiu de imaginație și o invit pe doamna respectivă să îl facă. Să zicem că eu apar aici într-o zi și anunț divorțul. Ce i se întâmplă acelei doamne? „Uraaa, da. În sfârșit!” Care e fundamentul acelei bucurii? Nu înțeleg. Iar în minutele următoare pune mâna pe telefon și mai sună câteva vecine. „Ai văzut? Au divorțat ăia, că tare se mai giugiuleau ei și arătau că-s fericiți.
Vezi că nu erau ei așa fericiți.” Bun. A trecut și faza asta. Ce face mai departe? Au divorțat, mai urmărește ce se întâmplă și aici e important, începe ea să fie mulțumită de viața ei nefericită. Ea se bucură și spune „nu doar eu sunt nefericită, mai sunt și alții nefericiți.” Și atunci nefericirea ei nu mai e atât de mare.”,
a mai spus Cristina Șișcanu.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit despre posibilitatea de a deveni părinți din nou! „Și dacă ne-am întors 3 ești pregătită?”

Tu RECUNOȘTI băiețelul din imagine? A crescut și este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Anca Țurcașiu a ajuns de urgență la spital. Artista, despre problemele cu care se confruntă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies