Cristina Șișcanu, criticată pentru că a filmat lenjeria intimă care se afla la uscat împreună cu mai multe haine. Care a fost reacția prezentatoarei TV: „Câtă înapoiere? Cât primitivism?”

Cristina Șișcanu, criticată pentru că a filmat lenjeria intimă care se afla la uscat împreună cu mai multe haine. Care a fost reacția prezentatoarei TV: „Câtă înapoiere? Cât primitivism?”
Cristina Șișcanu, criticată pentru că a filmat lenjeria intimă care se afla la uscat împreună cu mai multe haine. Care a fost reacția prezentatoarei TV: „Câtă înapoiere? Cât primitivism?”

Cristina Șișcanu a răspuns criticilor aduse pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea TV a obișnuit deja să împartă toate momentele ei din viața privată pe rețelele de socializare și a creat o comunitate față de care se simte deschisă și cu care împarte orice.

Cristina Șișcanu, criticată pentru că a afișat în videoclip lenjeria intimă aflată la uscat

Citește și: Mădălin Ionescu, reacție vehementă, după ce a fost întrebat dacă Cristina Șișcanu i-a fost amantă! Prezentatorul TV a spus tot adevărul: „Este o femeie mult prea mândră.”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru micul dejun din vacanța în Italia. „Afară este ploaie și nu am cum să ies așa.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cristina Șișcanu a făcut mai multe videoclipuri din vacanța în care se află în Italia, alături de soțul ei, Mădălin Ionescu, iar în timp ce arăta câteva detalii din hotel, a prins în videoclip și câteva haine care erau puse la

uscat, printre care se afla și lenjerie intimă. Acest fapt a fost imediat observat de internauți și au început să îi atragă atenția Cristinei, care nu a ezitat să răspundă. 

„Am hainele la uscat, da? Pe uscător sau pe sârmă, iar prin acestea ar fi și chiloți, da? Care-i problema, oameni buni? Ce înseamnă chiloți? Un articol vestimentar. Nu înțeleg de unde atâta nebunie pe tema unor chiloți.

Și când se face reclamă la chiloți, care e problema? La lenjerie și așa mai departe. Care e problema, oameni buni? Câtă înapoiere? Cât primitivism? Oamenii de aici nu aveau nicio treabă că au pus acei chiloți, acei ciorapi de lână? Oamenii erau foarte relaxați.”, a povestit Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, peripeții în vacanța din Italia, din cauza vremii

Hainele au fost motiv de glume pe internet încă din momentul în care cei doi au ajuns în Italia și au întins hainele la uscat, asta pentru că vremea nu a fost deloc prielnică, iar ploaia i-a ținut mai mult prin hotel.

Cristina Șișcanu: Am pus și hainele la uscat după ce le-am spălat. Mi-am făcut treaba. Pot să mă duc să mă plimb prin sat.

Mădălin Ionescu: Poate oamenii o să creadă că sunt chiar ale tale.

Cristina Șișcanu: Păi sunt ale mele, ce? Ciorapii de lână, ăștia sunt ai mei și ăia sunt ai tăi. Și ăștia sunt ai mei, sunt modelatori. Chiloți moderatori. I-am spălat și i-am pus la uscat .”, a fost dialogul dintre cei doi soți.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru micul dejun din vacanța în Italia. „Afară este ploaie și nu am cum să ies așa.”

Ți se rupe sufletul! Emily Burghelea, imagini SFÂȘIETOARE de pe patul de spital. A fost rasă în cap și urmează să fie operată. ”Am lacrimi în ochi și aștept”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Fiica lui Liviu Vârciu răspunde criticilor conform cărora trăiește din banii părinților: „Nu frec menta pe TikTok”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies