Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru micul dejun din vacanța în Italia. „Afară este ploaie și nu am cum să ies așa.”

Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru micul dejun din vacanța în Italia. „Afară este ploaie și nu am cum să ies așa.”
Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru micul dejun din vacanța în Italia. „Afară este ploaie și nu am cum să ies așa.”

Cristina Șișcanu s-a afișat în ținuta pe care a ales-o pentru micul dejun din vacanță.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au parte de momente de liniște în vacanța din Italia, însă ploaia le cam dă bătăi de cap.

Cum s-a afișat Cristina Șișcanu la micul dejun din vacanță

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au izbucnit în râs atunci când au văzut de ce au parte în vacanța din Italia: „Am pus și hainele la uscat după ce le-am spălat.”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cristina Șișcanu, despre jignirile din relații. Vedeta a vorbit despre neînțelegerile cu Mădălin Ionescu! „Nici prin gând nu mi-a trecut să-l numesc în vreun fel”

Cristina Șișcanu a ales să facă un videoclip din liftul hotelului unde este cazată, în care să arate ținuta pe care a ales-o la micul dejun, chiar dacă nu poate ieși cu ea din cauza vremii.

Un sacou alb, împreună cu o fustă tip creion tot albă, alături de o cămașă s-au combinat perfect în dimineața de vacanță.  „Astăzi am încercat o altă ținută, dar doar pentru micul dejun, pentru că afară este ploaie și nu am cum să ies așa. Ați văzut cum e afară, plouă încontinuu, este ceva... Stau puțin și mă odihnesc, Mădălin nu vrea să coboare la micul dejun. Am mâncat și eu puțin și gata.”,
a povestit Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, luați prin surprindere de vremea din Italia

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cei doi soți au ales să meargă într-o vacanță în Italia, însă vremea nu a fost deloc pe placul lor, ba chiar le-a dat bătăi de cap.

Cristina Șișcanu: Am pus și hainele la uscat după ce le-am spălat. Mi-am făcut treaba. Pot să mă duc să mă plimb prin sat.

Mădălin Ionescu: Poate oamenii o să creadă că sunt chiar ale tale.

Cristina Șișcanu: Păi sunt ale mele, ce? Ciorapii de lână, ăștia sunt ai mei și ăia sunt ai tăi.

Și ăștia sunt ai mei, sunt modelatori. Chiloți moderatori. I-am spălat și i-am pus la uscat .”, a fost dialogul dintre cei doi soți.

Cu toate acestea, au rămas impresionați de peisajele Italiei.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mădălin Ionescu: Ce frumoasă este stânca asta! Uite, așa aș vrea, să ai o proprietate și să se încheie cu o stâncă.

Cristina Șișcanu: Și ce mai vrei? Tu vrei și la țară, dar să ai parte și de condiții.

Mădălin Ionescu: Și de râu. Omul poate să viseze. Dacă nu visezi, ce faci?

Cristina Șișcanu: Ia uite, ce drăguț e și aici! Vă spuneam eu că mi-aș dori să mă mut la țară. Ia uitați, ce frumos ar fi!”, au mai discutat cei doi soți.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cristina Șișcanu, despre jignirile din relații. Vedeta a vorbit despre neînțelegerile cu Mădălin Ionescu! „Nici prin gând nu mi-a trecut să-l numesc în vreun fel”

Ți se rupe sufletul! Emily Burghelea, imagini SFÂȘIETOARE de pe patul de spital. A fost rasă în cap și urmează să fie operată. ”Am lacrimi în ochi și aștept”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Fiica lui Liviu Vârciu răspunde criticilor conform cărora trăiește din banii părinților: „Nu frec menta pe TikTok”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies