Cristina Șișcanu, despre jignirile din relații. Vedeta a vorbit despre neînțelegerile cu Mădălin Ionescu! „Nici prin gând nu mi-a trecut să-l numesc în vreun fel”

Cristina Șișcanu, despre jignirile din relații. Vedeta a vorbit despre neînțelegerile cu Mădălin Ionescu! „Nici prin gând nu mi-a trecut să-l numesc în vreun fel”
Cristina Șișcanu, despre jignirile din relații. Vedeta a vorbit despre neînțelegerile cu Mădălin Ionescu! „Nici prin gând nu mi-a trecut să-l numesc în vreun fel”

Cristina Șișcanu a vorbit despre jignirile din relație și ce anume a lăsat-o fără cuvinte.

Cristina Șișcanu împarte de fiecare dată cu urmăritorii săi diferite subiecte din mediul înconjurător și își spune părerea fără nicio ezitare.

Ce anume a surprins-o pe Cristina Șișcanu la comportamentul unei prezentatoare TV

Citește și: „Simt niște amețeli, nu mă simt bine. Am plâns ca să mă descarc de surmenaj, de oboseală.” Cristina Șișcanu se confruntă cu probleme în ultima perioadă! Vedeta a ajuns la capătul puterilor

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Pun copănelele la marinat într-un sos pe care îl facem! E atrăgător!” Ce sos folosește Cristina Șișcanu pentru marinarea copănelelor

Cristina Șișcanu a povestit, plecând de la un cuplu cunoscut aflat într-un concurs, cum nu-și poate explica comportamentul anumitor persoane aflate în relații, dar mai ales jignirile aduse. 

„Nu mi-a venit să cred când am văzut niște secvențe dintr-o emisiune cu o fostă prezentatoare TV, care își făcea soțul în toate felurile, era o competiție de cupluri. Nu știu cum genul acesta de persoane pot avea așa un stil de viață, să își facă partenerii ca la ușa cortului. Știu că lucrurile astea sunt destul de dese la cuplurile din România. Nu mă pronunț la alte popoare că nu știu.
Crezi că la anumite cupluri așa ceva nu se întâmplă, am avut un șoc, am crezut că e regie, dar m-am gândit cum să se preteze oamenii ăștia la o asemenea regie. Mie nu mi s-ar da limba să fac așa ceva. Pornind de la acest exemplu, de ce să mai stai cu partenerul când îl faci în toate felurile? De la asta, la violența fizică. De ce stai și te chinui lângă el dacă nu îl suporți, îl consideri un idiot, îți iei lucrurile și pleci, mai ales dacă la mijloc nu există copii, cine te ține?”,
a
povestit Cristina Șișcanu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce spune Cristina Șișcanu despre relația cu Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Cristina Șișcanu a mai ținut să adauge că niciodată nu s-a gândit nici măcar să îl jignească pe Mădălin, nici în cele mai grele momente ale lor, iar când va face asta, cu siguranță se va gândi la acest lucru.  „Respectul este o componentă a iubirii. Stăteam și analizam, deja suntem de 13 ani împreună, chiar și în cele mai grele momente când m-a scos din sărite, nici prin gând nu mi-a trecut să-l numesc în vreun fel sau să simt nevoia.

Nici când mă cert cu el. Nu e o chestie de laudă, dar eu nu aș putea să trăiesc așa, nu aș putea să mă uit la mine în oglindă, nici nu am porniri. Mai există să ai porniri, dar te oprești, nu există așa ceva. Pot să fiu țâfnoasă, dar niciodată nu simt nevoia să îl jignesc. Nu simt. Când mă voi gândi să îmi jignesc partenerul, atunci trebuie să îmi pun un semn de întrebare.
Și sper să nu se întâmple asta.”,
a mai povestit Cristina Șișcanu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Simt niște amețeli, nu mă simt bine. Am plâns ca să mă descarc de surmenaj, de oboseală.” Cristina Șișcanu se confruntă cu probleme în ultima perioadă! Vedeta a ajuns la capătul puterilor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies