Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au izbucnit în râs atunci când au văzut de ce au parte în vacanța din Italia: „Am pus și hainele la uscat după ce le-am spălat.”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au izbucnit în râs atunci când au văzut de ce au parte în vacanța din Italia: „Am pus și hainele la uscat după ce le-am spălat.”
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au izbucnit în râs atunci când au văzut de ce au parte în vacanța din Italia: „Am pus și hainele la uscat după ce le-am spălat.”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au avut parte de o întâmplare amuzantă în vacanța din Italia.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt foarte activi în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii lor. Cei doi soți sunt foarte apreciați în spațiul public, iar urmăritorii așteaptă cu nerăbdare să vadă imagini și filmulețe din activitățile lor zilnice. De aceea, chiar dacă au plecat să se relaxeze într-o vacanță din Italia, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu s-au deconectat complet de la mediul online.

Ba din contră, au filmat și au fotografiat peisajele superbe de care au avut parte. Cu toate acestea, ultima filmare de pe contul de socializare al prezentatoarei TV a stârnit hohote de râs în rândul urmăritorilor.

Cristina Șișcanu, glume în mediul online

Citește și: Cristina Șișcanu, despre jignirile din relații. Vedeta a vorbit despre neînțelegerile cu Mădălin Ionescu! „Nici prin gând nu mi-a trecut să-l numesc în vreun fel”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au izbucnit în râs atunci când au văzut de ce au parte în vacanța din Italia
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Rețeta de salată orientală cu cartofi mov a Cristinei Șișcanu. “Ce bine arată! Mov cu galben și alb”

Aflată să viziteze o căsuță tradițională dintr-un sat, Cristina Șișcanu a dat de niște haine puse la uscat pe sârmă. Prezentatoarea TV a profitat de moment și s-a apucat să facă glume cu soțul său, pe care le-a postat ulterior în mediul online, spre amuzamentul urmăritorilor.

Cristina Șișcanu: Am pus și hainele la uscat după ce le-am spălat. Mi-am făcut treaba. Pot să mă duc să mă plimb prin sat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mădălin Ionescu: Poate oamenii o să creadă că sunt chiar ale tale.

Cristina Șișcanu: Păi sunt ale mele, ce? Ciorapii de lână, ăștia sunt ai mei și ăia sunt ai tăi. Și ăștia sunt ai mei, sunt modelatori. Chiloți moderatori. I-am spălat și i-am pus la uscat .”, a fost dialogul dintre cei doi soți.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, impresionați de peisajele din Italia

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au izbucnit în râs atunci când au văzut de ce au parte în vacanța din Italia
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu [Sursa foto: Facebook]

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se bucură la maxim de această vacanță, mai ales că au parte de peisaje superbe, care îi fac să ia din ce în ce mai mult în calcul posibilitatea de a se muta la sat.

Mădălin Ionescu: Ce frumoasă este stânca asta! Uite, așa aș vrea, să ai o proprietate și să se încheie cu o stâncă.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu: Și ce mai vrei? Tu vrei și la țară, dar să ai parte și de condiții.

Mădălin Ionescu: Și de râu. Omul poate să viseze. Dacă nu visezi, ce faci?

Cristina Șișcanu: Ia uite, ce drăguț e și aici! Vă spuneam eu că mi-aș dori să mă mut la țară. Ia uitați, ce frumos ar fi!”, au mai discutat cei doi soți.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Andreea Esca, despre cum a moștenit personalitatea energică și veselă: „Deși bunica a trecut prin lucruri grele, ea tot timpul era cu zâmbetul pe buze, tot timpul avea un lucru bun de spus!”

Tu RECUNOȘTI băiețelul din imagine? A crescut și este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Fiica lui Liviu Vârciu răspunde criticilor conform cărora trăiește din banii părinților: „Nu frec menta pe TikTok”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies