Rețeta de salată orientală cu cartofi mov a Cristinei Șișcanu. “Ce bine arată! Mov cu galben și alb”

Rețeta de salată orientală cu cartofi mov a Cristinei Șișcanu. “Ce bine arată! Mov cu galben și alb”
Rețeta de salată orientală cu cartofi mov a Cristinei Șișcanu. “Ce bine arată! Mov cu galben și alb”

Cristina Șișcanu a pregătit salată orientală cu cartofi mov.

Cristina Șișcanu este mereu activă pe rețelele de socializare, iar atunci când nu este pe micile ecrane, aceasta se află în bucătărie și pregătește rețete delicioase pe care le împarte cu urmăritorii săi.

Care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru salata orientală a Cristinei Șișcanu

Citește și: Rețeta de piure de păstârnac și țelină cu pește la friteuză a Cristinei Șișcanu: „Îngrașă mai puțin piureul de păstârnac și țelină, iar dacă nu folosim unt are calorii mai puține.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Mulțumesc frumos că mi-ați atras atenția și nu am ieșit așa din casă.” Ce au observat urmăritorii la Cristina Șișcanu, într-un video postat pe rețelele de socializare

Cristina Șișcanu  a obișnuit deja să împartă din rețetele ei cu toți urmăritorii din mediul online și petrece mult timp împărtășind secrete din bucătărie, dar și alte secrete din viața ei.

Atunci când nu este la filmările emisiunii pe care o moderează, Cristina Șișcanu intră în bucătărie și experimentează noi rețete sau le împarte pe cele deja preferate de ea. Așa cum procedează de fiecare dată, Cristina Șișcanu a dezvăluit îngredientele pe care le folosește la salata orientală cu cartofi mov.

Ingrediente:

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

  • Cartofi mov
  • Ulei
  • Sare
  • Ceapă verde
  • Ouă fierte
  • Salată verde

Cum prepară Cristina Șișcanu salata orientală

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Rețeta pe care a pregătit-o Cristina Șișcanu nu este deloc diferită față de salată orientală pe care o știu toate bucătăresele. Un ingredient diferit pe care l-a folosit în rețeta ei este cartoful mov, care necesită, într-adevăr, mai mult timp pentru curățare, deoarece sunt foarte mici, însă gustul este unul pe cinste.

După ce a curățat toți cartofii și i- a fiert timp de 20 de minute, a început să adauge ouăle fierte, pe care le-a tăiat cubulețe alături de cartofii tăiați și ei în patru. Culorile din farfurie sunt combinația perfectă, mai ales atunci când adaugă și un strop de verdeață de la salata verde și ceapă verde. Salata este gata, una rapidă și este perfectă pentru servit. Lucrurile migăloase o ajută pe Cristina Șișcanu, din spusele ei, să treacă peste perioada grea după decesul tatălui său. 
“Curăț cartofii. Nu sunt ușor de curățat pentru că sunt micuți și e migăloasă treaba, dar ne descurcăm. Sunt mov și în interior, sub coajă. Se găsesc mai rar. Acum îi tai și apoi pun ouăle fierte. Am fiert cartofii mov 20 de minute. Am început să tai și ouăle. Ce bine arată! Mov cu galben și alb. Am pus și salata verde și mai punem ceapa verde. Am pus ulei, sare și gata.
În această perioadă, lucrurile acestea migăloase mă ajută. Arată foarte bine și e și foarte gustoasă.”,
a spus Cristina Șișcanu.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Mulțumesc frumos că mi-ați atras atenția și nu am ieșit așa din casă.” Ce au observat urmăritorii la Cristina Șișcanu, într-un video postat pe rețelele de socializare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies