Află din rândurile următoare care este rețeta de piure de păstârnac și țelină cu pește a Cristinei Șișcanu.
Cristina Șișcanu a declarat în repetate rânduri că nu este o bucătăreasă iscusită, însă, din când în când, îi place să pregătească preparate rapide și ușoare pentru familia sa. De data aceasta, prezentatoarea TV a pregătit un piure de păstârnac și țelină, pe care l-a consumat alături de pește gătit la friteuză.
Cristina Șișcanu a filmat întregul proces și l-a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online.
„ Iată ce gătesc eu pentru o cină ușoară: piure de păstârnac și țelină. Îngrașă mai puțin piureul de păstârnac și țelină, iar dacă nu folosim unt are calorii mai puține, dar o să folosim unt, să fie bun .”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.
Rețeta de piure de păstârnac și țelină cu pește la friteuză a Cristinei Șișcanu
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente:
- 4 bucăți de păstârnac
- o bucată de țelină
- ulei
- sare, piper
- unt
- o ceapă
- lapte
- 2 pești
Mod de preparare:
Cristina Șișcanu a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
„ Am aici 4 păstârnaci și o bucată de țelină. Le tai cubulețe. O să coacem legumele mai întâi. Pregătim tava. Punem sare și ulei. Amestecăm. Dau la cuptor pentru 20 de minute la 230 de grade.”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.
Cât timp legumele au stat la cuptor, prezentatoarea TV a pregătit peștele.
„Aici am 2 peștișori.
Apoi, soția lui Mădălin Ionescu a pregăti piureul.
„Am tăiat o ceapă mică. Aici am pus unt. Legumele sunt gata. Untul se topește. Călim și ceapa un pic în unt. Punem un pic de apă și un pic de lapte.