Cristina Șișcanu, foc și pară pe internauți! A fost criticată din cauza siluetei!

cristina-siscanu-criticata-grasa
cristina-siscanu-criticata-grasa

Cristina Șișcanu trece prin momente dificile după ce aproape a fost linșată din cauza greutății. Internauții au criticat-o pentru că ar fi prea grasa pentru a purta costum de baie.

Cristina Șișcanu este foc și pară pe internauți, pentru că „prietenii” săi virtuali nu îi critică doar alegerile vestimentare, ci, mai nou, și greutatea! Aflată alături de soțul său, Mădălin Ionescu, într-o vacanță pe litoral, Cristina Șișcanu a postat numeroase fotografii, printre care se află și câteva de la plajă unde poartă, în mod evident, costum de baie!

Citeste si: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, imagine incendiară pe o plajă pustie!

cristina-siscanu-criticata-grasa
cristina-siscanu-criticata-grasa

Fanii (haterii, mai bine zis) vedetei TV au criticat-o extrem de dur pentru kilogramele sale și au făcut-o grasă, sugerându-i să meargă la sală! Deși a slăbit enorm de mult de când a născut și are o formă fizică de invidiat, foarte multe persoane i-au transmis Cristinei Șișcanu mesaje pline de ură, prin care îi spuneau că este grasă și că nu ar trebui să poarte costum la baie!

Cristina Șișcanu criticată extrem de dur din cauza greutății! Vedeta a răbufnit

„Am avut 87 de kilograme şi am slăbit 27 de kilograme. Acum am 60, dar aş vrea să mai dau două-trei kilograme jos. Cât am fost însărcinată am poftit la foietaje, dar acum am grijă, mă abţin. Meniul pe care l-am ţinut a fost dat de o doamnă doctor nutriţionist,” mărturisea Cristina Șișcanu ceva vreme.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

cristina-siscanu-criticata-grasa
cristina-siscanu-criticata-grasa

Citeste si: Cristina Șișcanu, schimbarea de look care l-a lăsat fără cuvinte chiar și pe soțul ei: „Nu știam cine vine spre mine așa...”

Ei bine, acum că a ajuns la forma fizică pe care și-o dorea și că este fericită cu felul în care arată, soția lui Mădălin Ionescu s-a fotografiat și în costum de baie, însă internauții nu au susținut-o, ba chiar au agresat-o verbal și i-au

adus multe jigniri, în loc să îi laude curajul.

„Uită-te un pic la video-ul făcut…nu ți se pare că ar trebui să te duci pe la sală?”, „Penibil e puțin spus”, „Ești mult prea grasă pentru asta,” au fost doar câteva dintre comentariile care au făcut-o pe Cristina Șișcanu să răbufnească.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

cristina-siscanu-criticata-grasa
cristina-siscanu-criticata-grasa

„Da, ar trebui. Și dacă nu am mers la sala, nu am voie sa port costum de baie? Sau ar trebui sa stau ascunsa? Doamnelor, fiți mai relaxate! Singure va creati frustrări. Eu nu am frustrări chiar dacă ar “trebui” sa mai pierd câteva kg și sa fiu mai tonifiata conform unor “standarde” impuse de nu știu cine!”, a explicat Cristina Șișcanu, fără să se lase afectată de răutatea oamenilor.

Citeste si: Cristina Siscanu si Madalin Ionescu isi mai doresc un copil! Uite cum il va chema, daca va fi baiat!



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Andreea Tonciu, declaraţie explozivă în urmă cu puţin timp! "Bag divorţ, direct, dacă..."

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu, dezvăluiri uluitoare din dormitorul lor! "Ne dor oasele" Vezi ce fac cei doi de ceva timp!

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies