Cristina Șișcanu, criticată în mediul online pentru că s-a dus la soacra sa cu un platou de prăjituri de ziua ei! Cum răspunde soția lui Mădălin Ionescu: „Nu era sarcina mea să aduc un tort.”

Cristina Șișcanu, criticată în mediul online pentru că s-a dus la soacra sa cu un platou de prăjituri de ziua ei! Cum răspunde soția lui Mădălin Ionescu: „Nu era sarcina mea să aduc un tort.”
Cristina Șișcanu, criticată în mediul online pentru că s-a dus la soacra sa cu un platou de prăjituri de ziua ei! Cum răspunde soția lui Mădălin Ionescu: „Nu era sarcina mea să aduc un tort.”

Prezentatoarea TV pune comentariile negative pe seama nefericirii din viața femeilor.

Ieri, mama lui Mădălin Ionescu a împlinit onorabila vârstă de 81 de ani. Cu ocazia acestui eveniment, Cristina Șișcanu s-a dus cu Petra și mama sa în vizită să o sărbătorească pe soacra sa. Prezentatoarea TV a adus un platou cu prăjituri și lumânări pentru mama lui Mădălin Ionescu. Cu toate acestea, în urma videoului postat pe pagina sa de Facebook, Cristina Șișcanu a obținut numeroase critici pentru că s-a dus la soacra sa cu un platou de prăjituri, ci nu cu un tort.

Citește și: Cristina Șișcanu se pregătește de o nouă vacanță! Câți bani cheltuie vedeta pe concedii? „Am fi putut cu acești bani să luăm apartamente, case de-a lungul anilor.”

Cristina Șișcanu, criticată în mediul online pentru că s-a dus la soacra sa cu un platou de prăjituri de ziua ei! Cum răspunde soția lui Mădălin Ionescu
Mădălin Ionescu și mama sa [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg, de fapt, cei doi: „Sunt problemele exterioare, care vin din partea altor oameni.”

Cristina Șișcanu explică de ce nu i-a dus soacrei sale un tort

Văzând toate acele comentarii negative, soția lui Mădălin Ionescu a făcut un video, pe care l-a postat ulterior pe Facebook, în care explică de ce a optat pentru un platou de prăjituri, ci nu pentru un tort. Mai mult decât atât, prezentatoarea TV are o reacție acidă la adresa femeilor care au criticat-o pentru acest aspect.

Bunica Irina, în primul rând, nu prea mănâncă dulciuri. Mai mult decât atât, i-am luat prăjiturile dumneaei preferate. Mai mult decât atât, noi, în special eu, în ultimii ani de ziua ei i-am organizat petreceri. A zis că anul acesta nu își dorește petreceri. A zis că vrea să ne întâlnim așa într-un cadru mai relaxat. Anul trecut am fost la restaurant. Bunica Irina a făcut 80 de ani anul trecut și am făcut o masă mare cu tort.

Voi vă dați seama cât de nefericite sunt acele femei care au izbucnit și au început cu vorbe urâte, să mă pună la perete că de ce nu i-am luat un tort. Oameni buni, nu în asta constă. Poate i-am dus un cadou mai valoros financiar. Am cumpărat ce este potrivit și ce am considerat noi că este potrivit. Mai mult decât atât, dacă stai să te gândești, bunica Irina are 3 copii.
Este Mădălin, este Dragoș, este Dalina. Sunt copiii ei. Nu era sarcina mea să aduc un tort, dacă e să o iei așa. Eu am adus prăjiturile pe care le preferă bunica Irina. Care este treaba voastră, a acelor femei, să vă implicați în mersul lucrurilor în familia noastră? Cum să îți dai cu părerea într-un asemenea mod pentru un lucru atât de mic, care este absolut nesemnificativ? Asta vine din lipsa de educație.
Femeilor, treziți-vă! Nu mai fiți rele! Răutatea vine din nefericire. Învățați să fiți fericite. Îngrijiți-vă, educați-vă, investiți în voi
.”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.  

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Mama Geta dă cărțile pe față, după declarațiile controversate pe care le-a făcut cu privire la Culiță! Ce relație are femeia cu logodnica artistului: „Ea, săraca, întotdeauna a avut aere.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Noi acuzații grave la adresa rapperului Sean "Diddy" Combs. Artistul a primit numeroase plângeri în ultimele luni

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies