Cristina Șișcanu, despre nedreptățile din jur. Motivul pentru care prezentatoarea TV nu poate să gestioneze astfel de situații. „Nu știu ce fel de suflet poți să ai.”

Cristina Șișcanu, despre nedreptățile din jur. Motivul pentru care prezentatoarea TV nu poate să gestioneze astfel de situații. „Nu știu ce fel de suflet poți să ai.”
Cristina Șișcanu, despre nedreptățile din jur. Motivul pentru care prezentatoarea TV nu poate să gestioneze astfel de situații. „Nu știu ce fel de suflet poți să ai.”

Jurnalista a vorbit despre nedreptățile făcute de oamenii din jur și motivul pentru care nu poate să gestioneze astfel de situații.

Vedeta este mereu activă pe rețelele de socializare, iar aceasta postează diferite videoclipuri în care abordează anumite subiecte din viața de zi cu zi. De această dată, prezentatoarea TV a vorbi despre nedreptate, mai ales atunci când este îndreptată spre ea și a explicat cum o face să se simtă acest lucru. 

„Fetelor, vreau să vă recunosc că într-adevăr sunt o fire impetuoasa și îmi scot impetuozitatea la suprafață atunci când sunt martoră a unei nedreptăți.

Atunci când nedreptatea mi se comite, este împotriva mea sau chiar dacă nedreptatea este împotriva cuiva din jurul meu. Și în momentul în care am parte de o nedreptate, efectiv mă umplu de nervi și îmi ies flăcări pe nări și prin urechi, metaforic vorbind, dar asta simt. Mi se ridică tensiunea, cred, noroc că eu am tensiunea mică, deci are loc. Am spus, fac 40 de ani în curând, nu am învățat să gestionez astfel de momente și nedreptatea mă omoară efectiv.
Nu înțeleg cum voit anumiți oameni pot comite nedreptăți altor oameni. Voit. Fără voie, cu toții greșim, dar să comiți nedreptăți voit, nu pot să înțeleg lucrul acesta. Când mi se comite o nedreptate, efectiv explodez. M-am mai calmat, dar am simțit. M-a durut capul, eram epuizată, de aceea reacționez și aici, în mediul online, atunci când simt nedreptățiți în anumite comentarii. Asta este firea mea. Nu suport nedreptatea și nu am calmul necesar de a gestiona situații în care există nedreptate.”,
a povestit Cristina Șișcanu.

Motivul pentru care vedeta TV nu reușește să controleze situațiile în care este implicată într-o nedreptate

Citește și: Cristina Șișcanu, declarații controversate despre relațiile de prietenie. De ce le compară cu relația de cuplu. „Este foarte important ca cei cu care împart timpul meu să fie oameni de calitate sufletească. ”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu vorbește despre încrederea pe care o are în propria persoană! „Sunt atât de frumoasă! Mă uit de fiecare dată când mă filmez, când mă uit în oglindă și îmi este drag de mine.”

Vedeta TV a mărturisit și faptul că nu poate să facă față în astfel de situații, deși este conștientă că ar trebui să înceapă să gestioneze altfel lucrurile, mai ales

pentru faptul că se va mai întâlni în viață cu asemenea obstacole. 

„Nu concep, eu nu pot să înțeleg cum unele persoane pot să facă așa ceva, să comită o nedreptate voit. Poți să fii incorect față de cineva, conștientizăm lucrul acesta. Da, se întâmplă în anumite reacții față de semenii tăi. Dar tu, să fii într-un loc și să faci asta voit, nu știu ce fel de suflet poți să ai.

Suflet, dar minte? Eu cred foarte mult în legea asta a Universului. Dacă faci bine, primești bine, dacă faci rău, rău primești. Și în momentul în care comiți o nedreptate, fii sigur că ți se va întoarce. Sunt sigură că voi întâlni situații în care mi se vor comite nedreptăți. Vor exista încă multe în viața mea și totuși trebuie să învăț să le gestionez altfel. Chiar dacă am dreptate și știu foarte clar că este corect ceea ce spun, ar trebui să abordez situația altfel, cu mai mult calm și mai multă stăpânire de sine.
Recunosc că nu stau bine la acest capitol. Mă duc la librărie să caut o astfel de carte cum să gestionez momentele sau să aplic niște practici ceva cu care să iau în mâini altfel situațiile de genul acesta.”,
a mai spus prezentatoarea TV.

Citește și: Ea este noua iubită a lui Ionuț de la Casa Iubirii! Cum au fost surprinși fostul concurent și frumoasa șatenă, chiar de ziua ei- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Rețeta de maioneză fără multe calorii a Cristinei Șișcanu. “Are de cinci ori mai puține calorii. Cât de bine arată și nu mai ai niciun regret.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, familia Eren trece printr-o dramă uluitoare

Ea este noua iubită a lui Ionuț de la Casa Iubirii! Cum au fost surprinși fostul concurent și frumoasa șatenă, chiar de ziua ei

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies