Cristina Șișcanu vorbește despre încrederea pe care o are în propria persoană! „Sunt atât de frumoasă! Mă uit de fiecare dată când mă filmez, când mă uit în oglindă și îmi este drag de mine.”

Cristina Șișcanu vorbește despre încrederea pe care o are în propria persoană! „Sunt atât de frumoasă! Mă uit de fiecare dată când mă filmez, când mă uit în oglindă și îmi este drag de mine.”
Cristina Șișcanu vorbește despre încrederea pe care o are în propria persoană! „Sunt atât de frumoasă! Mă uit de fiecare dată când mă filmez, când mă uit în oglindă și îmi este drag de mine.”

Vedeta are o stimă de sine foarte crescută.

Cristina Șișcanu a fost criticată pentru faptul că i se vedeau anumite imperfecțiuni ale corpului în unele ținute și s-a hotărât să le închidă gura răutăcioșilor prin intermediul unui video în care vorbește despre stima de sine ridicată pe care o are.

Cristina Șișcanu, mulțumită de felul în care arată

Citește și: Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru prima zi de școală a fiicei sale. „Este o rochie elegantă, dar în același timp comodă și mă simt foarte bine în ea.”

Cristina Șișcanu vorbește despre încrederea pe care o are în propria persoană
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cristina Șișcanu, emoții pentru prima zi de școală a fiicei sale. Prezentatoarea TV a vorbit în lacrimi despre trăirile din această zi. “Totul se întâmplă prea repede, parcă nu apucăm să trăim.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Prezentatoarea TV a ținut să precizeze că are încredere în propria persoană și că este conștientă de atuurile sale din punct de vedere fizic, intelectual și emoțional.

Nu am avut niciodată probleme cu încrederea în mine, din niciun punct de vedere. Nici fizic, nici intelectual, nici sufletesc. Dacă am sesizat niște nereguli am luat măsuri și am făcut ceva ca să fiu mai bine în orice zonă. Văd comentarii în care mi se spune că îmi țin respirația să nu mi se vadă burta. Extraordinar! Vai de mine, ca și cum aș avea 100 de kg.

Eu nu înțeleg lucrurile astea, să stai să te iei de lucruri care oricum nu sunt relevante, pe de-o parte, iar pe de altă parte, nu este cazul. Sunt obiectivă. Mă uit în oglindă, mă văd. Că mai ai niște burtă, niște colăcei, se mai întâmplă. Sun perioade și perioade în viață. Perioade când fac mai puțină mișcare sau spre deloc și e clar că imediat se vede pe trup și asta este.
Mie îmi este drag de mine în toate ipostazele, și când sunt mai bine fizic, în sensul în care scap de câteva kilograme și am timp să mă tonific.

Eu sunt atât de frumoasă! Mă uit de fiecare dată când mă filmez, când mă uit în oglindă și îmi este drag de mine. Stați liniștite că nu sunt în nicio repriză, în nicio anxietate. Sunt într-o perioadă a vieții mele în care sunt foarte echilibrată și foarte bine.

”, a spus vedeta pe Facebook.

Citește și: VIDEO| Criss este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este băiatul care i-a atras atenția- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu vorbește despre pasiunea pentru haine

Cristina Șișcanu vorbește despre încrederea pe care o are în propria persoană
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Soția lui Mădălin Ionescu a fost criticată și pentru faptul că ar avea prea multe haine. Astfel, Cristina Șișcanu a vorbit despre pasiunea sa pentru haine, pe care o are încă din copilărie.

Nu am nicio traumă. De mică am avut foarte multe haine. Mătușa mea avea 2 fete mai mari decât mine și îmi trimiteau haine foarte frumoase.

Întotdeauna am avut o garderobă bogată și tot timpul am avut haine de tot felul și chiar copiii de vârsta mea nu aveau, pentru că la vremea respectivă nu aveau posibilitatea la această diversitate. Îmi place și o fac cu drag. Da, îmi cumpăr haine des. Le și ofer, le și revând. Pleacă unele, vin altele. Sunt lucruri materiale care pe mine mă bucură. Pe de altă parte, asta îmi este meseria. Meseria mea este publică și am nevoie de multe haine. Cum ar fi să mă prezint cu o singură rochie de fiecare dată? Este imposibil. Deși anumite rochii le port o singură dată, pe altele le păstrez și le mai integrez în ținute din când în când. Eu nu pot să am doar câteva rochii și să apar doar cu aceleași.”, a mai spus prezentatoarea TV.  



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Marina Dina vorbește despre traumele din copilărie: „Tatăl meu este alcoolic. Relația dintre mama și tata a fost una toxică. A avut și un comportament nepotrivit față de mama.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

VIDEO | Criss este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este băiatul care i-a atras atenția

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies