Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru prima zi de școală a fiicei sale. „Este o rochie elegantă, dar în același timp comodă și mă simt foarte bine în ea.”

Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru prima zi de școală a fiicei sale. „Este o rochie elegantă, dar în același timp comodă și mă simt foarte bine în ea.”
Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru prima zi de școală a fiicei sale. „Este o rochie elegantă, dar în același timp comodă și mă simt foarte bine în ea.”

Jurnalista a făcut un videoclip pe rețelele de socializare în care a prezentat ținuta aleasă pentru prima zi de școală a fiicei sale.

Cunoscuta și îndrăgita prezentatoare TV, Cristina Șișcanu, este mereu activă pe rețelele de socializare și împarte fiecare eveniment important din viața ei. Atunci când vine vorba de ținute, deja a obișnuit pe toți cei din mediul online prin a arăta articolele vestimentare pe care alege să le poarte în diferite evenimente importante din viața ei, iar prin acestea, să inspire și pe doamnele sau domnișoarele care o urmăresc.

Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru prima zi de școală a fiicei sale

Citește și: Cristina Șișcanu, emoții pentru prima zi de școală a fiicei sale. Prezentatoarea TV a vorbit în lacrimi despre trăirile din această zi. “Totul se întâmplă prea repede, parcă nu apucăm să trăim.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru a merge să mănânce sushi alături de soțul ei. “Să nu vă aud că vă luați de balerinii mei.”

De această dată, vedeta TV a făcut un videoclip în care a prezentat ținuta pe care ales-o pentru prima zi de școală a fiicei sale. Aceasta a optat pentru o rochie lungă, cu mânecă și cu un cordon în talie, într-o nuanță de cărămiziu, perfectă pentru venirea toamnei și a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale cu toc înalt, în aceeași

nuanță. Prezentatoarea TV a mai purtat această rochie și la slujba de mulțumire pe care a făcut-o în primăvară. Este o rochie elegantă, dar în același timp foarte comodă și cu care se simte foarte bine, chiar din spusele ei. Materialul este de calitate și nu se șifonează ușor, ceea ce este foarte important pentru drumurile pe care le are de făcut într-o zi.  “Gata, a început! Așa am fost îmbrăcată la acest eveniment important.
Dimineață era mai răcoare și a fost potrivită rochia, însă deja este foarte cald. Ați mai văzut rochița aceasta, am purtat-o și la slujba de mulțumire pe care am făcut-o în primăvară, cea de reînnoirea jurămintelor. Este o rochie dintr-un material foarte bun, calitativ și cred că o găsiți pe mai multe culori. Am accesorizat-o cu aceste sandale. Așa am fost. Este o rochie elegantă, dar în același timp comodă și mă simt foarte bine în ea.
Materialul este de calitate și îmi place foarte mult și croiul. Materialul nu se șifonează și este un lucru foarte bun.”,
a spus Cristina Șișcanu  pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cristina Șișcanu își prezintă ținuta în mediul online! Vedeta a oferit un sfat util pentru purtarea bulinelor: „Am învățat de la un designer cunoscut, care este și stilist!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

VIDEO În ce moment din copilărie s-ar întoarce Ozana Barabancea. „Atunci mi-am dat seama că mă iubește mult și atunci aș vrea să mă întorc.”

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies