Cristina Șișcanu, emoții pentru prima zi de școală a fiicei sale. Prezentatoarea TV a vorbit în lacrimi despre trăirile din această zi. “Totul se întâmplă prea repede, parcă nu apucăm să trăim.”

Cristina Șișcanu, emoții pentru prima zi de școală a fiicei sale. Prezentatoarea TV a vorbit în lacrimi despre trăirile din această zi. “Totul se întâmplă prea repede, parcă nu apucăm să trăim.”
Cristina Șișcanu, emoții pentru prima zi de școală a fiicei sale. Prezentatoarea TV a vorbit în lacrimi despre trăirile din această zi. “Totul se întâmplă prea repede, parcă nu apucăm să trăim.”

Cristina Șișcanu, emoții mari în prima zi de școală a fiicei sale. Ce a dezvăluit vedeta TV.

Cristina Șișcanu a făcut un videoclip pe rețele de socializare în care a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre cum se simte prima zi de școală pentru fiica ei, dar și emoțiile care au încercat-o încă de dimineață.  „Nu credeam că o să fiu emoționată. A fost o dimineață intensă pentru toți părinții astăzi și mi-am amintit de mulți ani în care era acest moment de începerea anului școlar, de toate emoțiile pe care le are un părinte.

Practic, pentru noi, când devenim părinți, nu se încheie un an când e sfârșitul de an efectiv, adică de Revelion. Anii încep să treacă odată cu anii de școală. Petra e în clasa întâia, acum am realizat. Până acum știam, dar acum am realizat și mi-am amintit și de anii de școală prin care au trecut Ștefania și Filip. Emoțiile și grijile pe care le are un părinte și pe care ei nu le simt, ei nu-și dau seama.
Nu-și dau seama că părintele are emoții sau, cel puțin în cazul, meu așa se întâmplă. Îmi amintesc că Ștefania era mare, că merge la școală. Eu mă gândeam dacă a traversat, pentru că știu că era o trecere de pietoni în fața liceului unde era ea. Aveam inima strânsă, stomacul strâns. La Filip, alte emoții, iar acum cu Petra altă emoție și tot așa.”
, a spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu, emoții în prima zi de școală a fiicei sale

Citește și: Cristina Șișcanu vorbește despre situația financiară din familia sa și a lui Mădălin Ionescu: „Am banii mei și mă pot plimba eu pe mine, dar nu îl pot plimba și pe el.”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru a merge să mănânce sushi alături de soțul ei. “Să nu vă aud că vă luați de balerinii mei.”

Prezentatoarea TV spune că este atât de frumos tot ce se întâmplă, dar trecerea timpului este foarte dureroasă. I se pare că nu apucăm să trăim exact așa cum ar trebui și ar vrea ca toate aceste momente din prezent să dureze mult mai mult.

Odată cu trecerea anilor, vedeta TV și-a dat seama că ar fi vrut să mai devină mama de câteva ori.  „Un părinte este mereu cu emoții în legătură cu ai lui copii. Totodată, este atât de frumos și parcă trecerea asta a timpului este cea mai dureroasă. E frumos pentru că treceam prin diverse momente, diverse etape, dar parcă trece prea repede. Totul se întâmplă prea repede, parcă nu apucăm să trăim.
Parcă aș vrea să dureze mai mult, toate momentele astea să fie extinse. Toate trec așa de repede, totul este transformat rapid și îmi dau seama că, pe măsură ce copiii cresc și se transformă, aș mai fi vrut să fac niște copii, vreo trei. E ciudată împletirea asta de griji, emoții, bucurie.”,
a mai spus vedeta TV.

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cristina Șișcanu a răspuns comentariilor răutăcioase. Ce le transmite celor care îi spun că nu gătește. “Am făcut lucruri mult mai nobile decât o ciorbă.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies