Cristina Șișcanu dezvăluie secretul pentru a reduce aciditatea din sucul de roșii. Trucul învățat de la un bucătar italian. „Nu zahăr sub nicio formă.”

Cristina Șișcanu dezvăluie secretul pentru a reduce aciditatea din sucul de roșii. Trucul învățat de la un bucătar italian. „Nu zahăr sub nicio formă.”
Cristina Șișcanu dezvăluie secretul pentru a reduce aciditatea din sucul de roșii. Trucul învățat de la un bucătar italian. „Nu zahăr sub nicio formă.”

Jurnalista a dezvăluit cum reușește să reducă aciditatea din sucul de roșii și de ce nu este zahărul potrivit pentru asta.

Cunoscuta prezentatoare TV, este mereu activă pe rețelele de socializare atunci când nu este pe micile ecrane, iar în mediul online dezvăluie o mulțime de lucruri ce țin de casă, bucătărie și articole vestimentare, împărțind de fiecare dată toate trucurile și secretele pe care ea le știe. Este mereu deschisă și vorbește despre o mulțime de lucruri, iar atunci când află ceva, nu stă prea mult pe gânduri și împarte în online.

Trucul pe care Cristina Șișcanu îl folosește pentru a reduce aciditatea sucului de roșii

Citește și: Cristina Șișcanu refuză să fie în rând cu lumea! „Eu nu vreau să fac parte din turmă. De ce trebuie să fii ca cealaltă? De ce un om nu și-ar dori să trăiască autentic?”

Cristina Șișcanu dezvăluie secretul pentru a reduce aciditatea din sucul de roșii. Trucul învățat de la un bucătar italian[Sursa foto: freepik]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu vorbește despre cum și-a educat copiii: „Am crescut cumva 3 copii total diferiți. Copiii, în primii 7 ani de viață, absorb absolut tot ce se poate de la părinți.”

De această dată, șatena a dezvăluit un secret pentru iubitorii gastronomiei, și anume cum reduce aciditatea din sucul de roșii, truc învățat de la un bucătar italian.

Chiar dacă până acum foarte multe persoane foloseau zahărul pentru a scăpa de acest lucru, se pare că el nu face altceva decât să păcălească gustul, însă aciditatea rămâne în continuare în roșii. Ceea ce folosește de fiecare dată Cristina Șișcanu este un morcov, pe care îl introduce odată cu sucul de roșii la fiert, iar în momentul în care acesta este gata, doar scoate morcovul și se bucură de gustul sosului.
Vedeta TV a mai adăugat că morcovul ajută și în a da savoare sucului de roșii, fiind gata pentru orice combinație de preparate.  “Am învățat asta de la un bucătar italian, că zahărul nu reglează aciditatea din sucul de roșii sub nicio formă, ci doar îndulcește. Și atunci cumva păcălește. Dar, când pui sosul de roșii, fie că e din roșii proaspete, fie că e din borcan, ca să scoți aciditatea este un truc pe care l-am învățat de la un bucătar italian.
Nu știu dacă cineva știe lucrul acesta. Se pune morcov în sosul de roșii și se lasă să fiarbă. După ce a fiert sosul de roșii, scoți morcovul, iar aciditatea ieșit. Echilibrează și gustul. Am mai auzit de bicarbonat de sodiu, unii puneau lapte, ciudățenii din astea, dar faza tare e că nu zahăr sub nicio formă. Zahărului nu scoate aciditatea din sucul de roșii, ci doar păcălește gustul.”,
a
spus Cristina Șișcanu.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cristina Șișcanu vorbește despre cum și-a educat copiii: „Am crescut cumva 3 copii total diferiți! Copiii, în primii 7 ani de viață, absorb absolut tot ce se poate de la părinți.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies