Cristina Șișcanu vorbește despre cum și-a educat copiii: „Am crescut cumva 3 copii total diferiți! Copiii, în primii 7 ani de viață, absorb absolut tot ce se poate de la părinți.”

Cristina Șișcanu vorbește despre cum și-a educat copiii: „Am crescut cumva 3 copii total diferiți! Copiii, în primii 7 ani de viață, absorb absolut tot ce se poate de la părinți.”
Cristina Șișcanu vorbește despre cum și-a educat copiii: „Am crescut cumva 3 copii total diferiți! Copiii, în primii 7 ani de viață, absorb absolut tot ce se poate de la părinți.”

Prezentatoarea TV a avut principii foarte clare în creșterea copiilor.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt împreună de mai bine de 13 ani, timp în care au reușit să își creeze o familie unită și frumoasă. Prezentatoarea TV i-a crescut pe cei doi copii pe care soțul său îi are din căsnicia anterioară, pe Ștefania și Filip. Ulterior a venit pe lume și Petra, fiica Cristinei Șișcanu cu Mădălin Ionescu, care le-a umplut inimile de bucurie.

Cristina Șișcanu, despre cât de importanți sunt cei 7 ani de acasă

Citește și: Ce spune Cristina Șișcanu despre persoanele care trăiesc pentru validarea celor din jur. „Gura lumii nu mai contează absolut deloc.”

Cristina Șișcanu vorbește despre cum și-a educat copiii
Familia Ionescu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru o ieșire cu familia în oraș. “Mi se par absolut superbe.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

În cadrul unui video de pe pagina sa de Facebook, vedeta a vorbit despre educația pe care le-a dat-o celor 3 copii.

Am crescut cumva 3 copii total diferiți. Nu o să intru în foarte multe detalii legate de Ștefania și Filip. Filip este un copil special, iar Ștefania a fost un copil foarte cuminte. Deși am avut mari emoții, pentru că eu am preluat-o când ea avea 12 ani, a fost o fată cuminte, care a învățat bine.

Genul acela de copil model, așa a fost. Filip este un copil special, aici e altceva. Petra are 7 ani. Știți vorba aceea, cei 7 ani de acasă? Copiii, în primii 7 ani de viață, absorb absolut tot ce se poate de la părinți, din mediul în care trăiesc și atunci clar, comportamentul și felul lor de a fi reflectă tot ceea ce văd la părinți. ”, a declarat Cristina Șișcanu.

Cum a crescut-o Cristina Șișcanu pe Petra?

Cristina Șișcanu vorbește despre cum și-a educat copiii
Cristina Șișcanu și Petra [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

În ceea ce o privește pe mezina familiei, soția lui Mădălin Ionescu susține că a încercat să fie un exemplu pe care fiica sa să îl urmeze.

 

Nu am făcut noi o strategie și hai să urmăm acest plan de educație. Nu. Faptul că am trasat niște reguli de bun simț, dar nu așa bătute în cuie. Copilul este lăsat liber să facă ce vrea, dar ideea este că, pur și simplu, eu, tot timpul, am avut grijă să fiu un exemplu bun pentru ea. De la felul în care mănânc, ce mănânc.

Nu pot să beau o băutură acidulată în fața ei și să îi spui ei să nu bea, că nu are voie. Dacă m-a văzut că beau, i-am dat și ei o guriță. I-am spus că în cazul copiilor nu e prea ok să bea, pentru că nu le face bine, nu le face bine nici oamenilor mari. Lucruri simple, până la lucruri de bun simț, de comportament, de empatie față de ceilalți.
Ea toate lucrurile astea le-a văzut la mine, iar eu am fost mult mai atentă cu mine și m-am autoeducat pe mine. Am luptat să mă autoeduc și să corectez anumite lucruri, unde simțeam că e loc de mai bine, astfel încât ea să asimileze de la mine lucruri bune, lucruri pozitive, care să îi dea o educație și să aibă un comportament frumos. Petra nu a avut niciodată tantrum. Niciodată nu a făcut un tantrum. Știu că există și știu că este perfect normal să se întâmple. La Petra nu a fost așa ceva. Este foarte important ca mediul în care crește copilul să fie armonios
.”, a mai declarat Cristina Șișcanu.  



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce spune Ileana Sterp despre pasiunea pentru modă? „ Dacă aș crea ținute după viziunea mea, cred că toată lumea ar arăta cu degetul. Nu toată lumea înțelege arta.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, aniversare cu peripeții! Iată câți ani a împlinit celebra actriță și cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies