Ce spune Cristina Șișcanu despre persoanele care trăiesc pentru validarea celor din jur. „Gura lumii nu mai contează absolut deloc.”

Ce spune Cristina Șișcanu despre persoanele care trăiesc pentru validarea celor din jur. „Gura lumii nu mai contează absolut deloc.”
Ce spune Cristina Șișcanu despre persoanele care trăiesc pentru validarea celor din jur. „Gura lumii nu mai contează absolut deloc.”

Cristina Șișcanu a vorbit despre validare, acceptare și despre lucrurile importante pentru viața ei.

Cristina Șișcanu, îndrăgita prezentatoare TV, păstrează zilnic legătura cu toți urmăritorii din mediul online și împărtășește diferite lucruri din viața profesională și personală. Deși este urmărită de mii de persoane, aspecte de viață sau anumite obiceiuri pe care aceasta le are sunt mereu pe placul tuturor urmăritorilor, astfel că există și momente în care aceasta se trezește cu diferite comentarii răutăcioase pe platformele de socializare, iar unele situații sunt de neînțeles pentru vedeta TV.  „Nu e o chestie de aroganță, așa cum au mai definit unele doamne pe aici.

Nu este aroganță. Pur și simplu sunt într-un moment al vieții mele în care știu ce vreau și în care validarea, acceptarea, adică gura lumii, până la urmă, pentru mine nu mai contează absolut deloc. Ceea ce fac eu și de ce răspund acelor femei este că în felul acesta poate reușesc să le ajut cumva. Nici pentru ele nu ar trebui să conteze. Atâta timp cât ele se minunează de mine, e clar că și pentru ele contează validarea și acceptarea celorlalți și ele trăiesc în această frică că nu vor fi acceptate de majoritatea, când vor fi validate de
societate.”,
a povestit Cristina Șișcanu.

Ce a transmis Cristina Șișcanu referitor la fricile persoanelor și dorința de validare

Citește și: Ce spune Cristina Șișcanu despre oamenii din jur și pe ce trebuie să se bazeze relațiile de prietenie din viața ei. „Eu nu prea pot să interacționez cu astfel de oameni.”

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru o ieșire cu familia în oraș. “Mi se par absolut superbe.”

Cristina Șișcanu   a făcut un filmuleț pe rețelele de socializare, însă nu este primul de acest fel, prin care vrea să le transmită tuturor celor care o urmăresc, în special anumitor doamne care comentează de ea, că a ajuns într-un punct al vieții ei în care părerea celor din jur nu mai contează și nu mai caută validare.

Vedeta a spus că în momentul în care nu mai există o frică, femeia poate să dețină puterea supremă și să creeze, să nu se mai simtă obligată să facă pe plac celor din jurul ei. Așa cum a menționat și alte dăți, aceasta mărturisește că a ajuns în punctul în care nu-i mai este frică de conflicte și încearcă să le înfrunte.  „În momentul în care nu mai există această frică, femeia practic deține puterea supremă.
Adică ea este în momentul vieții ei în care este puternică și în acel moment ea poate să creeze. Nu trebuie să mai facă lucruri mici ca cei din jur să se simtă mari, nu o să le facă pe plac pentru că mulți fac asta sau multe femei fac asta fac și o perioadă lungă de timp până se trezesc. Trebuie să vină vremea în viața unei femei când nu se mai ferește de conflict, nu-i mai este frică de conflict, ci îl înfruntă cu stoicism, cu propriile mâini și se luptă cu el, cum se spune.
Nu trebuie să te pitești în viață, ci să înfrunți lucrurile.”,
a mai spus Cristina Șișcanu.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ținuta cu care Cristina Șișcanu s-a afișat în mediul online! Mădălin Ionescu a filmat momentul. „Leopardiță. Eu zic că se potrivește foarte bine și faptul că am unghiile roșii.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, aniversare cu peripeții! Iată câți ani a împlinit celebra actriță și cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies