Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru o ieșire cu familia în oraș. “Mi se par absolut superbe.”

Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru o ieșire cu familia în oraș. “Mi se par absolut superbe.”
Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru o ieșire cu familia în oraș. “Mi se par absolut superbe.”

Cristina Șișcanu a prezentat ținuta pe care a ales-o pentru o ieșire cu bunicii și copiii în oraș.

Cristina Șișcanu, cunoscuta și îndrăgita prezentatoare TV, este zilnic activă pe rețelele de socializare, acolo unde alege să împărtășească cu urmăritorii săi diferite momente din viața ei de zi cu zi, activitatea profesională sau viața de familie, însă oferă celor care o urmăresc și diferite sfaturi cu privire la multe aspecte din viață.

Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru o ieșire în oraș

Citește și: Ce spune Cristina Șișcanu despre oamenii din jur și pe ce trebuie să se bazeze relațiile de prietenie din viața ei. „Eu nu prea pot să interacționez cu astfel de oameni.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu, anunț important pe rețelele de socializare! „Eu produc foarte mult conținut. E un volum destul de mare de muncă și am nevoie de ajutor.”

Cum un om de televiziune trebuie să arate de fiecare dată impecabil, dressingul Cristinei Șișcanu este neîncăpător, iar aceasta a obișnuit deja pe toate doamnele și domnișoarele care o urmăresc să împartă cu ele ținutele pe care alege să le poarte în diferite momente ale zilei. De această dată, Cristina Șișcanu are o ieșire în familie alături de bunici și de copii, iar pentru asta ales o ținută lejeră, dar, totodată, elegantă, purtând o rochie cu o singură mânecă, vaporoasă, aflată printre articolele vestimentare preferate ale vedetei TV. Ținuta aleasă de un verde mentă a

fost accesorizata cu o geantă maro și o pereche de sandale aurii cu un toc mic. I se pare o ținută foarte lejeră, pe care a accesorizat-o cu o curea în talie, iar părul l-a lăsat desprins.  “Să vă arăt ținuta pe care o port. Avem o ieșire importantă în familie cu bunicuțele și cu ai noștri copii. Asta este ținuta pe care o port. Mă gândesc dacă să o țin așa sau să-i pun cureaua.
Este cu o singură mânecă, mie-mi plac genul acesta de rochii, mi se par absolut superbe. Mai am în genul acesta. Un material foarte plăcut. Și cu această curea pot să port așa. Este mărimea M, cred că mergea și S, dar mai bine să fie lejeră. Am această gentuță, dintr-un material ca de canapea. Cureaua o am de foarte mulți ani. Mi-am pus sandale cu toc, doamnelor, cele care spuneți să-mi pun și un pic de toc.
Nu e prea comod cu toc, sinceră să fiu. Sandalele cu toc le-am luat anul trecut. Cu părul nu știu ce să fac, dacă să-l las așa sau să-l prind. A crescut pentru că l-am tuns recent.”,
a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.  

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cristina Șișcanu a îmbrăcat noua rochie în Ljubljana! Cum și-a accesorizat vedeta ținuta? „În seara aceasta sunt doamna profesoară.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Noi detalii despre procesul de divorţ dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu: "Nu mi-aș fi dorit niciodată să ajung într-o astfel de situație"

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, aniversare cu peripeții! Iată câți ani a împlinit celebra actriță și cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies