Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru o ieșire la mall. „Este foarte răcoros și e foarte plăcut.”

Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru o ieșire la mall. „Este foarte răcoros și e foarte plăcut.”
Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru o ieșire la mall. „Este foarte răcoros și e foarte plăcut.”

Cristina Șișcanu a făcut un filmuleț pe rețelele de socializare în care a prezentat ținuta pe care a ales-o pentru o ieșire în oraș.

Cristina Șișcanu, îndrăgita și cunoscuta prezentatoare TV, are mereu o legătură strânsă cu urmăritorii din mediul online și nu ezită să le împărtășească o mulțime de lucruri, fiind mereu aproape de ei. De la viața personală sau profesională, aceasta nu ratează nimic fără să nu fie expus și adesea realizează videoclipuri prin care vorbește despre anumite subiecte de interes public. Este mereu sinceră și spune lucrurilor pe nume, dezvăluind de fiecare dată exact ceea ce gândește.

Prezentatoarea TV realizează și diferite videoclipuri prin care arată comenzi de haine pe care le face în mediul online sau ținutele pe care le poartă la evenimente speciale, atunci când merge la televiziune, în vacanță sau chiar pur și simplu iese la cumpărături sau la mall.

Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru o ieșire în mall

Citește și: Ce spune Cristina Șișcanu despre oamenii din jur și pe ce trebuie să se bazeze relațiile de prietenie din viața ei. „Eu nu prea pot să interacționez cu astfel de oameni.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu plănuiește o vacanță în doi? Ce spune prezentatoarea TV despre următoarea călătorie? „Sunt mai multe responsabilități când sunt copiii.”

Așa cum a menționat și în cadrul unui videoclip postat de ea, un om de televiziune trebuie să aibă multe haine pentru a apărea de fiecare dată diferit pe micile ecrane, iar acesta este și motivul pentru care investește de fiecare dată în ele.

De această dată, vedeta a postat un filmuleț în care își arăta ținuta cu care ieși a ieșit la mall, fiind vorba despre un costum roz pudră, compus dintr-o pereche de pantaloni largi și o cămașă stil vestă, cu un decolteu în V. Chiar dacă se șifonează ușor, este foarte comod și răcoros, fiind chiar drăguț pentru zilele de vară și pentru culoarea deschisă pe care o are.
A accesorizat cu o pereche de sandale și o geantă crem, care să se potrivească în nuanța costumului.  „Asta este ținuta mea de astăzi. Sunt cam șifonată pentru că în mașină, urcă, coboară, s-a șifonat. Se șifonează materialul, dar este foarte răcoros și e foarte plăcut. Trebuia să fac filmare atunci când am ieșit din casă pentru că era proaspăt călcat. Dar oricum e drăguț, zic eu.”, a
spus Critina Șișcanu pe rețelele de socializare.  Chiar dacă nu toți urmăritorii sau urmăritoarele nu au aceleași plăceri cu privire la articolele vestimentare sau la stilul în care aceasta se îmbracă și primește uneori și comentarii răutăcioase, vedeta nu ezită să iasă de fiecare dată din casă exact așa cum îmi face plăcere și să explice de ce e alege anumite articole vestimentare în detrimentul altora.

Citește și: Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce spune Cristina Șișcanu despre independența financiară și ce le sfătuiește vedeta TV pe femei? „Banii contează în același rând cu celelalte lucruri.”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

VIDEO. O familie a rămas uluită după ce o cobră uriașă a fost găsită ascunsă în dormitor: "O scenă înfricoșătoare"

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

'Nu-l mai vede mamaia niciodată' Mario l-a ucis pe Andrei! Declarații cutremurătoare


Cookies